anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Colectare in numele terților (Wildy Games)

Sorina8
Junior

Buna ziua!unde pot afla mai multe detalii legat de colectarea in numele terților?

Am cost suplimentar de 2 luni si nu ma lămurește nimeni in legătură cu costul.Am primit un nr.de telefon ,dar spun ca sunt  în afara programului de lucru.

1 Soluţie acceptată‚

Am sunat la acest nr (031) 229 50 17 pentru dezactivare.

Vizualizare soluţie în postul original

21 Răspunsuri 21

Și ai reușit să te dezabonezi? Mă interesează pentru că și eu am pățit așa 

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Găsești in linkul de mai jos majoritatea serviciilor cu suprataxa și modul de dezabonare de la acestea (prin SMS sau telefonic).

https://comunitate.orange.ro/t5/altele-servicii/afla-rapid-cum-te--dezabona-de-la-serviciile-digital... 

În mod normal ar trebui să primești un mesaj care sa confirme dezabonarea cu succes de la serviciul la care te-ai abonat.

Da,am reușit.Suna la relații clienți si iti dau ei nr unde sa suni pentru dezabonare.

Bataie de joc cu aceste servicii... eu am dat click de pe telefon pe o imagine care deja m-a abonat la serviciile lor, fara acordul meu instant, nu e normal ca orange sa faca astfel de servicii fara acord explicit. Bine inteles la wildy e dupa program.la orange dupa program dar pt un clik au facut deja abonament 2.99 euro saptamana. Daca nu esti atent te trezesti la 10 clicuri 100 euro saptamanl. ALOOO domnii de la orange opriti prostiile astea dati dovada de companie serioasa nu scameri!!!

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Poți folosi Opera pe mobil sau orice alt browser ce are un ad-blocker integrat.

Ce treaba are browserul meu cu prroviderul. Nu e normal ca ei sa imi factureze in secunda 0 genul asta fortat fara avertisment fara acord un abonament pe care nunil vreau. Daca ar fi asa la fiecare reclama ca ma trezesc abonat la tot felul de porcarii doar ca am deschis o pagina. Repet acest lucru nu e normal si e ABUZIV !

MihaiC99
Campion certificat

Nu are legătură cu furnizorul. Mă refeream la faptul că un browser cu adblocker integrat poate împiedica apariția acelui tip de reclame pe pagină. De asemenea, nu este normal ca abonarea să se facă doar prin clickuri, fără confirmarea explicită a abonării printr-un SMS trimis.