anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Colectare in numele terților (Wildy Games)

Sorina8
Junior

Buna ziua!unde pot afla mai multe detalii legat de colectarea in numele terților?

Am cost suplimentar de 2 luni si nu ma lămurește nimeni in legătură cu costul.Am primit un nr.de telefon ,dar spun ca sunt  în afara programului de lucru.

1 Soluţie acceptată‚

Am sunat la acest nr (031) 229 50 17 pentru dezactivare.

Vizualizare soluţie în postul original

17 Răspunsuri 17

MihaiC99
Campion

Buna,

Ne poți spune la ce serviciu te-ai abonat și ce număr de telefon ai primit?

De obicei daca vrei să intri în contact cu un operator uman, programul lor este de luni până vineri, între orele 10:00 și 18:00.

0318262750 este numărul ce l-am primit , nu stiu la ce serviciu sunt abonată pentru ca numărul pe care este acel cost suplimentar este doar pentru internet si cartela este intr-un router de internet.

Acest număr aparține partenerului Mondia Media și sunând aici te poți dezabona de la serviciul respectiv care produce costuri suplimentare.

Incerc sa tot sun,dar zice robotul ca sun in afara programului de lucru.Stiti ce program de lucru au??

Nu, din păcate, nu știu. Îmi pare rău 😞

Se pare că programul este de la 10 dimineața, acum funcționează.

Pololică
#StarMember

Salutare!

Cauta pe net al cui apartine numarul respectiv. Acea colectare in numele tertilor poate fi orice (parcare, bilet transport in comun, etc). Ma gandesc ca ai pus degetul pe o reclama si ai fost taxat.

Sorina8
Junior

Am reușit sa iau legatura cu ei,spun ca nu sunt la nici un abonament abonata.si sa rezolv cu serviciul orange.

Pai si cum zic ca nu te tarifeaza daca apar ei ca si contact pentru serviciul respectiv? Probabil a fost dezactivat serviciul pentru care erai tarifat si nu mai au ce sa factureze.

Problema e alta: Orange refactureaza servicii accesate de client (prin reclame sau plati directe). Ideal e sa stii de unde provin si cum le administrezi.

Pai cand am sunat la ei de dimineață mi-au dat un număr,am sunat la acel număr mi-au spus ca nu am la ei nici un abonament .am sunat inca o data la relații clienți si mi-au dat nr de la Wildy.

DanielaH
Moderator

@Sorina8, te-ai uitat pe factura detaliată? Care este numărul din dreptul costului suplimentar? Cel mai probabil este un număr scurt.

Da,am reușit împreună cu cei de la relații clienți să găsim la ce fel de firmă fantoma era abonamentul.Este vorba de o asa zisa Wildy Games sau ceva in genul.

Bine că ai rezolvat. Ne poți spune și cum ai reusit dezabonarea de la acest serviciu ( oferit de Wildy Games)? Ți-au oferit un număr de telefon sau au realizat ei dezabonarea?

Weekend plăcut!

Am sunat la acest nr (031) 229 50 17 pentru dezactivare.