anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Confirmare plata pe alt nume de titular al contractului

Mari24
Începător

Bună ziua, vi s-a întâmplat să primiți emailul de confirmare a plății pe alt nume de titular al contractului?

9 Răspunsuri 9

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Depinde ce nume a fost introdus la crearea contului my Orange.

https://www.orange.ro/myaccount/reshape/settings/date-personale 

Daca te referi la acest lucru:

16816.jpg

Verifica ce nume și adresa de e-mail ai setat in contul my Orange.

DanielaH
Moderator

@Mari24, ne dai, te rog, mai multe detalii despre situația ta? Tu ești titularul contractului? Cunoști numele persoanei respective? Este admin în My Orange?

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).

Soțul meu e titular. Tudorache Constantin 

La confirmare scria Alexandru Barbu.

IMG_0199.jpeg

Lunile trecute nu am avut această problemă.

MihaiC99
Campion certificat

Ai verificat in contul my Orange de pe care sa făcut plata ce nume apare, accesand linkul.

https://www.orange.ro/myaccount/reshape/settings/date-personale

Pololică
#StarMember

Salutare!

Pana primesti raspunsul oficial, codul de abonat este al tau? Eu am mai platit din contul meu facturile altui cont, dar treceam in permanenta codul beneficiarului (pentru cine plateam). In principiu, vad doua informatii care ar trebui verificate:

• codul pentru care s-a facut plata (nu am intalnit, dar se pot face greseli/incurcaturi la cifre). Poate codul este corect, dar adresa de mail gresita (sau similara cu a ta si doar s-a gresit o ordine)
  • mail-ul pe care se trimite confirmarea (din nou, o asemanare cu mail-ul tau), fara sa aiba legatura cu tine.

PS: rugaminte. Nu pune aici mail-ul (nu public), doar in primvat daca iti cere un moderator. Poti verifica tu daca pe mail-ul tau corespunde cu codul de tau de abonat (numele nu intotdeauna are relevanta, dar poti face o verificare vizuala daca numele trecut are tangente cu mail-ul tau ca nume, aspect, etc).

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

MihaiC99
Campion certificat

Prin modificarea datelor personale in contul my Orange, pot face sa apară acolo orice nume doresc.

16839.jpg

Daca codul de abonat e corect, atunci asta cred că este problema.

Tocmai de asta am recomandat sa verifice codul de abonat si mal-ul personal, poate este o incurcatura pe acolo.

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

MihaiC99
Campion certificat

Nu despre mail este vorba ci despre numele și prenumele trecut în profil cont.

16841.jpg