anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Am fost taxat pentru o plată Google Play care a dat eroare la achiziție

Florin6
Junior

Am încercat să fac o plată Google Play prin compania mobilă însă plata nu s-a finalizat de către google play, după am fost achitat cu costuri suplimentare la Orange pentru acea plată eronată. Este vreo posibilitate sa mi se retragă acele costuri suplimentare deși plata a fost refuzată de către google play?

1 Soluţie acceptată‚

Am luat legătura si mi s-a spus faptul că dacă aceste plăți au fost anulate de către google atunci aceste costuri vor aparea cu minus pe factura următoare deoarece ei nu au posibilitatea de a șterge aceste cifre din cronos. De la Google am primit confirmarea de asemenea că aceste plăți au fost anulate/respinse deci sper și cred că problema este soluționată.

Vizualizare soluţie în postul original

5 Răspunsuri 5

Vio73
#StarMember & October Problem Solver

Salutare!

Din păcate, noi suntem tot clienți ca și tine și nu avem posibilitatea să verificăm contul tău. Te sfătuiesc să le scrii pe Chat Djingo  sau din secțiunea Contact , mai jos în pagină, unde scrie Trimite-ne un mesaj.

Baftă!

MihaiC99
Junior entuziast

Salut,

In abonamente și plăți îți apare plata refuzată sau o alta eroare?

Va trebui sa contactezi serviciul clienți prin formularul de contact sau telefonic.

Ar trebui sa faci sesizarea si in scris deoarece problema necesita o analiză mai detaliată.

https://www.orange.ro/contact/ 

DanielaH
Moderator

@Florin6, ai luat legatura cu colegii noștri? S-a rezolvat situația?

Am luat legătura si mi s-a spus faptul că dacă aceste plăți au fost anulate de către google atunci aceste costuri vor aparea cu minus pe factura următoare deoarece ei nu au posibilitatea de a șterge aceste cifre din cronos. De la Google am primit confirmarea de asemenea că aceste plăți au fost anulate/respinse deci sper și cred că problema este soluționată.

Mulțumim pentru confirmare! Vom marca noi răspunsul tău ca soluție pentru a fi de ajutor și altor utilizatori.

Te mai așteptăm.