anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Trecere de la sim la esim fara acces la orange shop

Pencu
Începător

Vreau sa trec de la cartela sim la e sim.... cum pot proceda fara sa am acces la orange shop in Romania?

1 Soluţie acceptată‚

MihaiC99
Campion

Salutare!

Din păcate, pentru serviciile prepay, trecerea de la SIM fizic la eSIM nu poate fi realizată online și necesită o vizită într-un magazin Orange.

Mai multe detalii aici.

Înlocuirea SIM-ului fizic cu eSIM din contul My Orange este disponibilă doar pentru abonații Orange. (cei care au un abonament Orange).

Vizualizare soluţie în postul original

5 Răspunsuri 5

delfinas
#StarMember

Pencu, bun venit in Comunitate!!!

Procedura, in cazul prepay, cere sa mergi intr-un magazin Orange. Cred ca e o masura de siguranta, pt ca nu exista o persoana inregistrata pe acel numar si sa fie siguri ca cine cere trecerea pe eSIM e si cel care poseda SIM-ul fizic.

Poti incerca sa faci transferul din contul My Orange, dar nu-ti garantez ca va merge.

MihaiC99
Campion

Salutare!

Din păcate, pentru serviciile prepay, trecerea de la SIM fizic la eSIM nu poate fi realizată online și necesită o vizită într-un magazin Orange.

Mai multe detalii aici.

Înlocuirea SIM-ului fizic cu eSIM din contul My Orange este disponibilă doar pentru abonații Orange. (cei care au un abonament Orange).

Salutare, am un sim pe abonament

In cazul abonamentelor poți trece de la SIM fizic la eSIM fara a fi necesara deplasarea într-un magazin fizic (in anumite condiții).

Ai detalii aici.

Dacă nu reușești te poți deplasa într-un Orange Shop pentru suport.

RafaHelper
#StarMember

Salut @Pencu

Care este motivul pentru care vrei sa faci asta? Poate găsim o alta soluție pentru tine.