anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Eroare la trecerea de pe PrePay la abonament din My Orange

vvlad96
Vizitator

Doresc sa fac trecerea de pe Pre Pay la abonament in aplicatia My Orange si nu reusesc. Totul merge bine pana la ultimul pas, inainte de a achita unde apare eroare legata de strada. Nu se poate modifica nimic si informatiile sunt luate direct de pe actul de identitate. Cum se poate rezolva?

6 Răspunsuri 6

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Incearca sa accesezi link-ul si sa setezi o adresa de livrare pentru comenzile din magazinul online.

https://www.orange.ro/myaccount/reshape/settings/date-personale 

Dupa setare, incearca din nou.

Posibil sa fie asta problema, insa strada nu este gasita in baza de date Orange, desi exista de cel putin 4 ani de zile. 

MihaiC99
Campion certificat

Posibil, Ai incercat si prin varianta browser sa faci trecerea de la prepay la abonament.

Daca nu functioneaza, ia legatura cu ei prin chatul magazinului online, telefonic sau prin e-mail magazinonline@orange.ro.

Pololică
#StarMember

Salutare!

Vad ca eroarea este pe parte de livrare. Adresa are cumva doua iesiri? La mine la bloc, am doua deschideri: una pietonala (unde este si adresa din buletin) si una auto+pietonala. Nu am avut niciodata probleme de adresa, dar la adresa cu acces auto livrarile de mancare sau taxi sunt mai ieftine decat la adresa cu acces pietonal.

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Legat de stradă cred și eu că este eroarea, fiind de fapt specificată și în mesaj. Ia legătura cu ei prin chatul care se deschide când insiști pe un produs în Magazinul online ( în timpul programului de lucru) sau la adresa magazinonline@orange.ro.

Baftă multă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

MosGerila
Începător

Lasa numarul de telefon pe site-ul Orange si o sa fi contactat de un consultant pentru incheierea abonamentului