la 17-07-2026 07:17 AM - editat ultima oară la 17-07-2026 08:08 AM de DanielaH
Buna dimineata! Nu se poate ca timp de 40 min sa astept in telefon ca sa pot sa-mi activez un esim. Imi spune ca operatorul nu poate, am atins LIMITA de a schimba esim de pe un telefon pe altul. SE POATE ORANGE??? NUMARUL 1 IN ROMANIA???!!
Imi spune sa ma prezint in magazin orange, care de fapt nu mai sunt reprezentante orange, ci parteneri. In epoca online noi stam sa pieerdem timpul ca sa putem avea O CARTELA IN TELEFON.
Multumesc frumos ORANGE!
la 17-07-2026 10:47 AM
Intrebarea este in felul urmator: care este procentul celor care reclama aceste cazuri si sunt aceeasi? Daca procentul este mic (sa zicem sub 1%) si categoria (ca sa nu zic persoanele) este aceeasi... nu stiu cine ar schimba procedurile. Important este sa se puna in context si sa se analizeze oportunitatea. Daca se genereaza constant eSIM pentru 100 de numere (nu numere noi, ci numere care schimba constant aparatul), raportate la 10 milioane... cam da cu virgula si nu stiu daca are sens vreo modificare.
Ma astept ca in momentul in care eSIM o sa fie regula, sa se faca modificari (in sensul ridicarii limitei sau taxarii), dar cand sunt doar exceptii de la exceptii de la regula, sa zicem ca e un compromis temporar care ar trebui acceptat ca atare. Asa cum telefoanele actuale se fabrica cu minim 4G (oare cate telefoane noi nu stiu 4G?), asa se vor face schimbari pe parcurs cand SIM-ul fizic va fi istorie prea putin folosit sau folosit in servicii de nisa.
la 17-07-2026 10:49 AM
Din păcate, situația poate fi mai gravă pentru cei care sunt in afara țării. Nu as recomanda esim în aceste cazuri.
la 17-07-2026 10:52 AM
Ai punctat bine: in afara tarii, si cu SIM fizic neactivat vei intampina probleme. La ce informatii am, nici operatorii straini nu prea activeaza (nu ma leg de cei virtuali de genul Airalo si restul. Fiind virtuali aproape exclusiv pentru internet, acordurile sunt diferite si procedurile interne diferite).
la 17-07-2026 10:58 AM
Da, eu mă refeream mai mult la situația prezentată în acest topic. Trebuie aduse îmbunătățiri pentru ca tranziția de la sim-ul clasic la eSim sa fie una ușoară și fara probleme pentru utilizatori.
la 17-07-2026 10:36 AM
Salutare!
Mergi la Orange Shop, sunt reprezentanțe Orange 100%! Acolo se va găsi o rezolvare, online nu va mai funcționa curând.
Baftă!
la 17-07-2026 01:57 PM
Un om normal nu ajunge la acele limite de transfer eSIM decât dacă este samsar de telefoane sau face sport extrem din programul de retur al magazinelor. Caz în care există o soluție simplă: optarea pentru un SIM fizic, în loc să abuzezi de serverele operatorului de rețea.
Faptul că nimeni nu se mai obosește să citească un contract sau o anexă etc ca să știe clar ce DREPTURI are, e altă discuție. Dar e mult mai comod să iei de bun absolut tot ce-ți trântește pe ecran un AI gratuit, iar apoi să te plângi.
Restul sunt polemici inutile.
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor