anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Megataxare Roaming SUA

Mara5
Junior

Buna ziua tuturor!

Dupa ce am primit mesajul cu restrictionare date roaming la limita de 40 apoi 50 de Euro, fara sa fi facut confirmarea pe SMS cu DA ceruta, si dupa ce am inchs datele mobile, am constatat cu stupoare o suprataxare imensa a servicilor de date - 4300 lei ... in decurs de cateva ore. Mentionez ca sunt in SUA, am nevoie de telefon pe care l-am inchis... de frica sa nu mai apara ceva costuri suplimentare. Ce s-ar fi putut intampla? ce ar trebui sa fac, in conditiile in care deocamdata nu pot intra in contact cu serviciul clienti - orarul fiind exact pe invers cu SUA?

1 Soluţie acceptată‚

MihaiC99
Campion

Salutare!

Sunteți client business sau OROC (Orange Romania Communication)?

Din păcate, dacă restricționarea nu s-a activat la timp și ați fost taxata cu o asemenea sumă, va trebui să contactați serviciul clienți Orange pentru a verifica exact ce s-a întâmplat. Au mai existat cazuri similare. Îi puteti contacta prin chatul din aplicația my Orange sau telefonic.

https://www.orange.ro/help/cum-pot-sa-contactez-serviciul-clienti 

Vizualizare soluţie în postul original

7 Răspunsuri 7

MihaiC99
Campion

Salutare!

Sunteți client business sau OROC (Orange Romania Communication)?

Din păcate, dacă restricționarea nu s-a activat la timp și ați fost taxata cu o asemenea sumă, va trebui să contactați serviciul clienți Orange pentru a verifica exact ce s-a întâmplat. Au mai existat cazuri similare. Îi puteti contacta prin chatul din aplicația my Orange sau telefonic.

https://www.orange.ro/help/cum-pot-sa-contactez-serviciul-clienti 

Am contactat, acum aștept să verifice faptul ca nu am răspuns cu DA… Durează vreo 5 zile să verifice ceva care exista într-o bază de date în care fiecare client și istoricul său poate fi accesat instantaneu…

Vio73
#StarMember

Salutare!

Îmi pare rău pentru situația întâmpinată, dar numai ei vă pot ajuta. 

Le puteți scrie din aplicația My Orange- Altele (cele 3 puncte din dreapta jos)- Contact și feedback- Scrie-ne și apoi cereți transfer operator sau din Chat Djingo , unde cereți tot transfer operator.

Răspunsurile pot să nu vină repede, ci și după ceva ore.

Succes! 

Pololică
#StarMember

Salutare! 

Verifică să vezi dacă ai avut ceva în fundal care a consumat (cloud, actualizare, etc). Roamingul nu este în timp real. 

Verificat. Nu. Mulțumesc pentru sugestie!

DanielaH
Moderator

@Mara5, ai luat legatura cu colegii noștri? S-a rezolvat/ clarificat situația?

Încă nu. Am vorbit cu cei de la Orange, mi-au spus ca se va verifica dacă am confirmat sau nu cu DA ca răspuns la avertizările de 40-50 euro și vor veni cu un răspuns. Mi-a deschis și o sesizare(reclamație) pe care am putut-o urmări pe  aplicația Orange. Azi a dispărut numărul și statusul reclamației : 105281624… o să sun din nou.