anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

E-sim / number share functioneaza cu abonament yoxo?

adina_6
Începător
E-sim/number share functioneaza cu abonament yoxo?
De asemenea trecerea de la abonament la yoxo anuleaza abonamentul initial?
Multumesc
1 Soluţie acceptată‚

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Ne bucurăm să vă anunțăm că s-a lansat beneficiul eSIM în aplicația Yoxo, în această primă etapă fiind doar pentru clienții noi. Pentru activare este important să aveți telefonul compatibil eSIM.
Colegii fac îmbunătățiri, iar în etapa 2 a lansării (până la finalul anului) va fi posibilă activarea beneficiului din aplicație și pentru clienții existenți. Vă ținem la curent. Până atunci, din 1 septembrie, dacă sunteți deja clienți puteți merge în shopurile Orange pentru activarea eSIM.
@tomaciprian mulțumim mult pentru promptitudine 🙂

 

Edit 22 dec. 2021 - nu avem încă informații exacte cu privire la lansarea serviciului Number Share pentru abonamentele de tip Yoxo. Colegii estimează în acest moment că va fi după jumătatea anului 2022.

 

Update 7 dec. 2023

Începând de astăzi puteți solicita gratuit trecerea la eSIM direct din aplicația YOXO, fără să fie nevoie de deplasarea într-un magazin Orange.  

Vizualizare soluţie în postul original

184 Răspunsuri 184

Pai si Digi au anuntat ca au? Stiu doar de e-sim.

Nu, mai durează și la ei câteva luni. 

Din cate stiu, Digi nu are share number.

Momentan nu au, vor adăuga peste câteva luni. 

Buna ziua .... Noutati despre serviciul Number Share la Yoxo? ... suntem la jumătate de an 2023 ....

@Mik3, am raspuns cu un update puțin mai sus, în 31 iulie.

Puteti clarifica putin? 

Nu vad o postare cu data de 31 iulie deci presupun ca aceea este data la care se lanseaza. Insa mai jos si in toate discutiile de pana acum nu s-a specificat o data, ba mai mult s-a spus ca nu aveti detalii.

Multumesc.

DanielaH_0-1692617384234.png

Nu vor lansa anul acesta number share, au alte priorități (5G pentru toți clienții), e mai important pentru ei 5G Din ce am văzut pe forum, YouTube, Facebook, toți întreba de number share, nu de 5G. 

EusebiuB
Junior entuziast

5G ptr toti clientii? :)))))

 

Inca nu reusim sa ne dam seama ca Orange asa face mereu? Mereu isi ascund lacomia de profit tot mai mare sub diverse motive nobile & dezinteresate si din marinimie & grija ptr clienti

Din number share nu vor putea face f multi bani, nu te pot obliga sa ai al doilea device. Dar vor putea scumpi serviciile (indiferent de vointa si/sau dorintele clientilor), motivand ca au 5G

Mi se pare mie sau incurajrarea asta catre a trece la esim-uri e un scam? 🙂 salvarea planetei ... de fapt scutirea cheltuielilor cu productia de simuri fizice 🙂 e-simul e inutil daca nu-l poti folosi in share mode cu alte dispozitive, aduce doar dezavantaje exemplu cand iti schimbi telefonul si esti plecat din tara.

Serviciul de number share cand?

IonelM
Explorator
@MihaelaC, in etapa 3 speram ca va fi number share Apple Watch Yoxo

JohnM
Junior
Si cand se preconizeaza cea de-a doua etapa?

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
@JohnM colegii fac toate eforturile să lanseze în aplicație posibilitatea trecerii de la SIM la eSIM, pentru clienții existenți, până la finalul anului. Dacă va fi mai repede, cu atât mai bine. Oricum vom anunța aici, în comunitate, imediat ce vom avea noutăți. Până atunci însă, începând cu 1 septembrie, trecerea de la SIM la eSIM pentru clienții existenți se va putea face în shopurile Orange (am adăugat acum această informație și în răspunsul marcat ca soluție).