anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

eSIM + SIM asociat aceluiași abonament

Cristian001
Începător

Bună ziua,

În prezent folosesc un eSIM activ pe numărul meu de telefon. Aș dori să aflu dacă este posibil să solicit și un SIM fizic asociat aceluiași abonament, pe care să îl pot utiliza într-un router 5G nou, în camera mea, pentru o conexiune mai stabilă la internet.

Vă rog să îmi confirmați dacă această opțiune este disponibilă și, în caz afirmativ, care sunt pașii necesari pentru emiterea și activarea SIM-ului fizic.

Vă mulțumesc frumos pentru suport și aștept răspunsul dumneavoastră.

9 Răspunsuri 9

Pololică
#StarMember

Salutare!

Cred ca ai nevoie de Number Share si va fi nevoie de vizita intr-un magazin Orange. 

https://www.orange.ro/servicii/number-share/?srsltid=AfmBOoobnPAdHsdq7OU2y_YN4t4Y8-oFOFQmvp3jjtlExNi...

Nu cred că este util serviciul number share in acest caz. Mai degrabă achiziționarea unui SIM prepay separat. Poți achiziționa un SIM prepay Orange pentru a testa funcționarea routerului și apoi poți achiziționa un abonament daca acest lucru este mai rentabil ca și preț.

Prin Number share beneficiezi de 10 GB pe dispozitivul secundar după această cantitate vitezele vor fi limitate.

Ar fi singura solutie sa foloseasca beneficiile de pe propriul numar.

Mergand intr-un magazin, sigur i se vor spune limitarile serviciului si ce solutii suplimentare pot fi (evident, recomand o informare prealabila si o discutie la fata locului).

Oare cei 10 GB disponibili pe dispozitivul secundar vor fi suficienti pentru un router 5G.

Sau va folosi numărul secundar pe telefon și cel principal pe router. 

Sunt diverse variante, încă nu știm dacă acel router va înlocui o conexiune de internet fix. 

In ambele cazuri nu se merita. 10 GB sunt prea putini atât pentru telefon cât și pentru un router 5G.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Te sfătuiesc să iei un prepay cu opțiunea de 6 euro cu net nelimitat sau yoxo nelimitat de 19 lei.

Sunt variante ieftine și fără stress și alte obligații.

Baftă!

delfinas
#StarMember

Cristian, bun venit in Comunitate!!!

Sa inteleg ca tu vrei un SIM fizic, cu acelasi numar pe care deja il ai in telefon, pe eSIM, ca sa-l folosesti pt un router 5G, crezand ca o sa ai un semnal mai bun si mai stabil decat cel avut in prezent pe telefon?

In orimul rand, nu cred ca o sa ai un semnal mai bun pe telefon, printr-un router care foloseste tot net mobil.

In al doilea rand, acelasi numar pe 2 dispozitive diferite nu se poate folosi decat prin Number Share si nu am auzit pana acum sa se "imperecheze", prin acest serviciu, un router si un telefon. Altfel, nu poti folosi acelasi numar, simultan, pe 2 dispozitive, pt ca, atunci cand activezi SIM ul fizic, se dezactiveaza eSIM-ul si invers.

DanielaH
Moderator

@Cristian001, ce decizie ai luat? Te-au ajutat răspunsurile primite aici?