anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Vreau sa trec de la prepay la abonament pentru internet in roaming

Mario67
Vizitator

Salut tuturor, vreau sa trec de la prepay la abonament, pt internet in roaming ma intereseaza mai mult, eu sunt mereu plecat in străinătate si am nevoie de internet, oare functioneaza, ce parere aveți? Va multumesc pentru ajutor, o zi placuta va doresc 

3 Răspunsuri 3

Vio73
#StarMember

Salutare!

Pentru roaming, sfatul meu este tot prepay să păstrezi. De ce?

Pentru că nu faci cost suplimentar, în caz că stai mai mult pe acolo. Altfel, după vreo aprox. 2-3 luni, la prepay încarci cu credit, iar la abonament o să ai cost suplimentar o grămadă. Dacă ai de gând să stai mult, folosești doar ocazional cartela prepay, eventual prin wifi ( pe WhatsApp ) și îți iei un prepay local de acolo, folosești wifi etc.

Baftă!

OrangeCustomer1
Explorator

Pentru roaming pe perioade extinse și foarte extinse, soluția este Digi. Au cele mai mici tarife per MB și nu ești blocat la o perioada de utilizare standard ca ceilalți furnizori. Mai ai și varianta de a folosi cartele eSIM pentru internet fără griji. Soluția cu abonament clasic cade, dacă nu vrei bătăi de cap și discuții. 

Pololică
#StarMember

Salutare!

Care iti este consumul in roaming si cat de dese iti sunt calatoriile? Pe unde anumie mergi? In functie de raspunsuri putem sa-ti oferim raspunsuri mai aproape de nevoile tale.