anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Distracție în Comunitatea Orange

MihaelaA
Community Manager
Community Manager

Update 28.01

Concursul s-a încheiat. Vă mulțumim tuturor pentru participare! Câștigătorii validați în urma tragerii la sorți sunt (conform condiții validare și termene de confirmare expuse în regulament):

 

Categoria 1

Giany74

adrian87n

milord

mirelcristin

Horicas

Blytzboy

dumic_18

Ștefan 03

radumsk

Pololica

 

Categoria 2

manuela_1

And04

rafa.helper

tenebree

Florin D

 

Categoria 3

delfinas

FLo1

Razvan

 

Categoria 4

Jay

 

Felicitări tuturor câștigătorilor și participanților!

Cu ajutorul vostru, al tuturor membrilor care ați fost și sunteți activi în comunitate, în acest interval de timp am reușit să găsim soluții la 186 întrebări. Răspunsurile voastre vor fi utile și altor membri care vor ajunge în comunitate căutând aceleași subiecte sau subiecte asemănătoare.

 

_______________________

 

Salut tuturor!

 

Ca în fiecare an de când am lansat Comunitatea, întâmpinăm împreună sărbătorile de iarnă cu un concurs.

Anul acesta pornim distracția în Comunitatea cu 4 provocări:

 

Categoria I: 10 autentificări și o abonare

Snow Man dă startul la distracție. Vrei să câștigi unul dintre cele 10 premii (fiecare constând într-o boxă Bluetooth, un trepied pentru telefon și o pereche de căști Bluetooth)? Este foarte simplu. Ca să intri în tragerea la sorți trebuie doar să deblochezi badge-ul “Snow Man” prin obținerea a 10 autentificări în Comunitate, în perioada concursului (în zile diferite) și să fii abonat la newsletterul Comunității. 

 

Pentru abonare trebuie să bifezi căsuța de acord la înregistrarea în comunitate; dacă esti deja membru în Comunitate, este nevoie doar să ai bifată căsuța în pagina de profil (secțiunea “Editează profil”).

 

Categoria II: 23 de autentificări și 30 like-uri

Distracția continua cu împodobirea bradului. Dacă deblochezi badge-ul “Christmas tree” prin obținerea a 23 de autentificări în Comunitate (în zile diferite) și 30 de like-uri, în perioada desfășurării campaniei, poți câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre cele 5 premii, fiecare constând într-un smartwatch Xiaomi Mi Watch Lite.

 

Categoria III: 8 Soluții 

Distracția e în toi. Dacă cel puțin 8 dintre răspunsurile oferite de tine la întrebările membrilor comunității sunt marcate ca soluție, unul dintre cele 3 premii poate fi al tau (fiecare constând într-o tabletă Huawei MediaPad T5 10.1 4G).

 

Categoria IV: 2 + 3 și-un review 

Ne distram și câștigăm. Un telefon OPPO Reno 5 5G poate fi al tau dacă îndeplinești provocările de la categoriile 2 și 3 și scrii un review (minimum 700 cuvinte) despre un telefon, Smart TV, căști sau obiect conectat (smartwatch, aspirator, consolă, cameră de supraveghere etc.). Înainte de a posta review-ul vă rugăm să consultați toate condițiile în regulament (art. 7.4).

 

Regulamentul concursului îl găsesti aici. Campania se încheie pe 17 ianuarie 2022, 23:59.

 

Vom contacta câștigătorii pe email, deci stai cu ochii pe adresa asociată contului tau My Orange. Lista câștigătorilor o vom publica pe 28 ianuarie în această pagină.

 

 Mult succes!

#DistracțieÎnComunitate

 

Notificări topic: În momentul în care adăugați un răspuns pe acest topic este bifată automat opțiunea de a primi notificare pe e-mail când altcineva răspunde. Pentru a nu mai primi notificările puteți fie să debifați când adăugați răspunsul, fie ulterior să accesați butonul "Nu mai urmări" aflat lângă cel de răspuns.

474 Răspunsuri 474

delfinas
#StarMember
@Marinamarina, cred ca poti folosi 2 vouchere la o comanda. Fa o simulare, pe magazinul online, pt achizitionarea unui telefon si vezi daca accepta ambele vouchere. "Voucherul oferă 10 euro reducere la telefoanele achiziționate cu abonament, împreună cu prelungirea abonamentului sau cu un contract pe 24 de luni. Reducerea este valabilă pentru un singur produs și se cumulează cu alte reduceri, aplicându-se condițiile comerciale de activare ale ofertei valabile la data achiziției telefonului. Voucherul este valabil 30 de zile de la momentul emiterii." DETALII: https://www.orange.ro/aplicatii/regulament-campanie-pinata-party/

Anca07
#StarMember
Mult succes tuturor!

Motfolea_Magda
Începător
Bine v-am găsit!mult noroc

Sheu
Junior
Baftă tuturor.

Lenuța_drăguța
Începător
Ce oferte bune sunt la telefoane

Enrique_Bossu
Junior
Bafta multa tuturor , sa aibă noroc ,sa cistige și cei care nu au câștigat niciodată și au și pina la 10 ani ,chiar mai mult ,de cînd sunt in rețeaua Orange ,clienți fideli ,dar nu sunt apreciați! Bineînțeles multa bafta tuturor ,,mult noroc ! Sa le ajute Dumnezeu ,sa cistige toată lumea și cei ce nu au cistigat niciodată si cine are mult noroc !Am cam 20 de ani de cînd sunt in rețeaua Orange,bineînțeles ,că am avut și alte numere de telefon ! Sper că compania Orange își respectă toți clienții ,abonații și vor fi corecți macar o data !Un an mai bun la toată lumea ,multa sănătate! Prin respectul și corectitudine vă veți păstra clienți , abonații și poate se vor mai înmulți !

Cristi__
Începător
Mult succes tuturor!

Costache
Începător
Interesant și provocator

creata
Junior
Pentru a nu mai primi notificările puteți fie să debifați când adăugați răspunsul, fie ulterior să accesați butonul "Nu mai urmări" aflat lângă cel de răspuns.

Vladvaga
Junior entuziast
Succes tuturor! Sa fie cu castig!

attila7531
Junior
Bafta tuturor.

Bianca_T
Începător
” LA MULTI ANI cu bucurie! Casa, casa să vă fie, Masa, masă sa rămâie Iar în jurul ei să vie Oameni buni, de omenie, Să v-aducă veselie, Gânduri bune, cumpătate şi urări de sanatate Zile multe şi prospere, de la Dumnezeu putere Să învingeţi relele ce va-ncurcă vieţile!” Un an nou fericit! 2022 Cabinet de asistenta socială - Todor Ida Bianca

Kalolaura
Începător
Succes tuturor

Dushu2021
Începător
Succes tuturor participanților!

Yry
Începător
Încă un concurs cu stoc epuizat 🙂