anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Distracție în Comunitatea Orange

MihaelaA
Community Manager
Community Manager

Update 28.01

Concursul s-a încheiat. Vă mulțumim tuturor pentru participare! Câștigătorii validați în urma tragerii la sorți sunt (conform condiții validare și termene de confirmare expuse în regulament):

 

Categoria 1

Giany74

adrian87n

milord

mirelcristin

Horicas

Blytzboy

dumic_18

Ștefan 03

radumsk

Pololica

 

Categoria 2

manuela_1

And04

rafa.helper

tenebree

Florin D

 

Categoria 3

delfinas

FLo1

Razvan

 

Categoria 4

Jay

 

Felicitări tuturor câștigătorilor și participanților!

Cu ajutorul vostru, al tuturor membrilor care ați fost și sunteți activi în comunitate, în acest interval de timp am reușit să găsim soluții la 186 întrebări. Răspunsurile voastre vor fi utile și altor membri care vor ajunge în comunitate căutând aceleași subiecte sau subiecte asemănătoare.

 

_______________________

 

Salut tuturor!

 

Ca în fiecare an de când am lansat Comunitatea, întâmpinăm împreună sărbătorile de iarnă cu un concurs.

Anul acesta pornim distracția în Comunitatea cu 4 provocări:

 

Categoria I: 10 autentificări și o abonare

Snow Man dă startul la distracție. Vrei să câștigi unul dintre cele 10 premii (fiecare constând într-o boxă Bluetooth, un trepied pentru telefon și o pereche de căști Bluetooth)? Este foarte simplu. Ca să intri în tragerea la sorți trebuie doar să deblochezi badge-ul “Snow Man” prin obținerea a 10 autentificări în Comunitate, în perioada concursului (în zile diferite) și să fii abonat la newsletterul Comunității. 

 

Pentru abonare trebuie să bifezi căsuța de acord la înregistrarea în comunitate; dacă esti deja membru în Comunitate, este nevoie doar să ai bifată căsuța în pagina de profil (secțiunea “Editează profil”).

 

Categoria II: 23 de autentificări și 30 like-uri

Distracția continua cu împodobirea bradului. Dacă deblochezi badge-ul “Christmas tree” prin obținerea a 23 de autentificări în Comunitate (în zile diferite) și 30 de like-uri, în perioada desfășurării campaniei, poți câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre cele 5 premii, fiecare constând într-un smartwatch Xiaomi Mi Watch Lite.

 

Categoria III: 8 Soluții 

Distracția e în toi. Dacă cel puțin 8 dintre răspunsurile oferite de tine la întrebările membrilor comunității sunt marcate ca soluție, unul dintre cele 3 premii poate fi al tau (fiecare constând într-o tabletă Huawei MediaPad T5 10.1 4G).

 

Categoria IV: 2 + 3 și-un review 

Ne distram și câștigăm. Un telefon OPPO Reno 5 5G poate fi al tau dacă îndeplinești provocările de la categoriile 2 și 3 și scrii un review (minimum 700 cuvinte) despre un telefon, Smart TV, căști sau obiect conectat (smartwatch, aspirator, consolă, cameră de supraveghere etc.). Înainte de a posta review-ul vă rugăm să consultați toate condițiile în regulament (art. 7.4).

 

Regulamentul concursului îl găsesti aici. Campania se încheie pe 17 ianuarie 2022, 23:59.

 

Vom contacta câștigătorii pe email, deci stai cu ochii pe adresa asociată contului tau My Orange. Lista câștigătorilor o vom publica pe 28 ianuarie în această pagină.

 

 Mult succes!

#DistracțieÎnComunitate

 

Notificări topic: În momentul în care adăugați un răspuns pe acest topic este bifată automat opțiunea de a primi notificare pe e-mail când altcineva răspunde. Pentru a nu mai primi notificările puteți fie să debifați când adăugați răspunsul, fie ulterior să accesați butonul "Nu mai urmări" aflat lângă cel de răspuns.

474 Răspunsuri 474

Sarsu
Junior
Cum deblochez Snow Man? Unde dau like?

Crina_4
Începător
Mult succes!

DanielaH
Moderator
@Sarsu, bun venit în Comunitate! Pentru a debloca badge-ul “Snow Man” trebuie să te autentifici de cel puțin 10 ori în Comunitate, în perioada concursului (în zile diferite), și să fii abonat la newsletterul Comunității. Dacă te autentifici de cel puțin 23 de ori și postările tale obțin cel puțin 30 de like-uri de la ceilalți membri vei debloca și badge-ul “Christmas tree”. Toate detaliile le găseși sus, în descrierea acestui topic. Baftă!

Danielasss
Junior
Interesant concursul

delfinas
#StarMember
Cristina20, castigatorii se trag la sorti dintre cei care au intrunit cerintele fiecarei categorii de premii. Aici nu merge doar cu "partikip", e cu implicare, trebuie sa dai raspunsuri, solutii, sa pui intrebari si asa poti primi like-uri si sa aduni numarul de solutii necesar pt a intra in tragerea la sorti.

Neacșu
Începător
La mulți ani, Orange!

Elena_T
Junior
Distractie la maxim! Mult succes in comunitate! Dupa ce m-am stresat adunand puncte, la Pinata, cu vo7chere obtinute pentru achizitie telefoane, cu prelungire contract insa, iar eu aveam deja prelungit abonamentul, poate acum va fi altceva

Teooooo
Începător
Succes-uri! (vorba eminentei)

Cata1708_
Începător
Mult succes !

ESANU_DUMITRU
Junior
Sunt de acord ca cel mai bun să câștige cine va avea norocul ăla va avea norocul cineva vrea să câștige premiile

Ervin2801
Junior entuziast
Succes tuturor.

Eleny
Începător
Mult succes tuturor! Hai cu bradul!

Maria___Luca
Începător
Sper sa câștig pe 28 ianuarie face băiatul meu 6 anișori .. Mult succes tuturor

And_34
Începător
Bună tuturor

Alida
Începător
Bună tuturor! Ce beneficii am dacă trec pe un abonament mai mare?