anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Notificari pe email din Comunitatea Orange

adrian87n
Cunoscător

Salut!

Ma intriga foarte tare faptul ca nu primesc din Comunitatea Orange pe email informatii decat daca m-am abonat la un anumit subiect ... 

Mi-as fi dorit sa primesc tot ce se posteaza in Comunitatea Orange, chiar si fara sa fiu abonat la ceva anume, adica informatiile generale, mai ales cele postate de ADMINISTRATORI. Pana acum vad ca acest lucru nu este posibil. Oare de ce ? 

1 Soluţie acceptată‚

@adrian87n Poti lua pe rand fiecare categorie din Comunitate si sa te abonezi la ea, atunci cand un admin va posta ceva va fi intr-o categorie din comunitate, astfel o sa primești tot ce se postează.

Vizualizare soluţie în postul original

14 Răspunsuri 14

DanielaH
Moderator

Adrian, într-adevăr, așa funcționează sistemul de notificări, primești pe e-mail informații doar despre topicurile deschise de tine, despre cele la care ai oferit răspuns și despre cele la care te-ai abonat.

Și, crede-mă, nici nu cred că ai vrea să primești pentru toată activitatea din Comunitate. Ai avea sute de astfel de e-mailuri pe zi 🤣.

Dar poți intra periodic în Comunitate și vei fi la curent cu tot ce se întâmplă aici. Simplu, eficient și fun 😎.

adrian87n
Cunoscător
  macar cele postate de administratori, astea sunt importante, si le astept.. dar nu mai vin... 😪
da nici macar concursurile nu le primesc pe email...  😭

adrian87n
Cunoscător

Sincer as vrea sa aleg eu daca vreu sa primesc 150 de emailuri pe zi de la Comunitatea Orange, doar de la Administratori sau doar topicul la care m-am abonat... eu chiar as vrea sa stiu tot ce apare in comunitate, sunt client Orange de 15 ani. As alege eu ce sa primesc, nu imi convine cineva sa decida pt mine ce sa primesc pe email. dar nici macar de la administratori sa nu primesc ..asta mi se pare total aiurea 

@adrian87n: Pentru că nu vei putea dintr-un click să te abonezi la subiectele mai vechi ale Comunității deschise de #4ani până în prezent, te așteptăm cel puțin de acum înainte să te abonezi la fiecare subiect /întrebare nou apărută și care prezintă interes personal: atât pentru a contribui cu răspunsuri utile membrilor Comunității, dar și pentru a urmări răspunsurile altor membri din Comunitate pe subiectul (topicul) respectiv. Faptul și dorința de a te abona la toate subiectele deschise aici va fi inclusiv un indicator al gradului de implicare și prezență pe care o vei manifesta în Comunitatea Orange. Iar această implicare nu va rămâne ignorată, fiind recompensată conform programului de niveluri și badge-uri al Comunității. Deși prezent în Comunitate încă din primele clipe de la constituire, te așteptăm cu mai multă implicare, prezență și contribuții personale cu și despre tehnologie aduse nu doar Comunității ci inclusiv fiecăruia dintre membri. Aceasta diferențiază un membru activ de unul abonat. Numai bine. 

RafaHelper
#StarMember

Salut @adrian87n

Poti sa folosești opțiunea abonare si atunci cand ești intr-un topic general, de exemplu aici se vor posta toate concursurile: https://comunitate.orange.ro/t5/concursuri/bd-p/Concursuri

Mergi pe butonul Opțiuni si apoi alege Urmareste raspunsurile, asa vei fi notificat pe mail atunci cand un nou concurs se va posta in comunitate.

adrian87n
Cunoscător

Rafa, da asta e bun ca raspuns bun si optiune... dar nu este solutia ceruta completa. si apropo.. la Optiuni  butonul de "Aboneaza-te la Fluxul RSS ,.. ci doar pe Urmareste raspunsurile... SINCER MACAR CONCURSURILE SA LE PRIMESC PE EMAIL. ca de la admini ce posteaza nu primesc nimic... si sincer as face pe email un filtru si as vrea sa vad si 150 de emailuri sau sa am optiuni mai multe sa primesc sau sa aleg eu , DOAR EU CE SA PRIMESC PE EMAIL. 

@adrian87n Poti lua pe rand fiecare categorie din Comunitate si sa te abonezi la ea, atunci cand un admin va posta ceva va fi intr-o categorie din comunitate, astfel o sa primești tot ce se postează.

Mda,...sa zicem ca ar fi o soluție, 

adrian87n
Cunoscător

apropo de ce la fiecare reply apare mesajul asta in casuta de text ca e un cod html ???

adrian87n_0-1686923158436.png

 

Salut @adrian87n

Nu tine de platforma Orange, sigur e de la o extensie de browser sau un malware de pe calculatorul tau.

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Salut,

Cu parere de rau, nu poti sa fii prezent in Comunitate doar la concursuri. Nu e ok. Si nu ar fi corect fata de cei care isi dedica timpul permanent ajutând alți user. De asemenea, nu exista un astfel de feature in Comunitate.

Avem tutoriale care sa te ajute sa-ti configurezi interfata Comunitatii astfel incat sa sortezi topicurile cele mai noi (in felul asta, vazandu-le mereu pe cele mai noi), daca te interesează. Poți arunca o privire in sectiunea Tutoriale pentru asta. Dar nu avem (si nu cred ca va fi implementat) un feature de genul celui pe care il doresti tu.

Deci, fii aici, fii prezent, fii activ, si cu siguranta vei fi si la curent cu tot ce apare nou.

Client Orange

Stimabile domn @arsradu @ cine ti-a zis ție ca eu sunt aici doar pt concursuri ?????

MA INTERESEAZA TOT CE E IN COMUNITATE DAR NU PRIMESC NIMIC PE EMAIL ,BICI MACAR CONCURSURILE..nu am zis ca sunt aici doar pt concursuri 

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Salut,

1. Iti reamintesc ca aceasta comunitate este moderata

2. Te invit sa citesti din nou ceea ce ai scris chiar tu mai sus:

SINCER MACAR CONCURSURILE SA LE PRIMESC PE EMAIL. ca de la admini ce posteaza nu primesc nimic...”

Avand in vedere ca ai scris cu majuscule, tind sa cred ca e un lucru care te intereseaza foarte mult. La fel si mesajele admin-ilor, intrucat concursurile sunt de obicei anuntate de ei. 🙂 Sper ca acum e mai clar de unde am dedus (poate gresit, si imi cer scuze daca e gresit, dar…din nou, pare ca te intereseaza acele concursuri foarte mult, si nu pot sa zic ca nu inteleg de ce, dar din nou, nu asta e ideea Comunitatii) faptul ca esti mai interesat de concursuri decat de a oferi suport altor useri. Asta, si activitatea ta de pana acum. 🙂

Din nou, daca gresesc, imi cer scuze. Dar…asa pare. 🙂

Client Orange

Bumbi
Explorator

Într-o oarecare măsură ar fi bineprimit câte o notificare din când în când măcar în funcție de categorie, nu neapărat la fiecare postare.

Pentru cititori este bine și așa.

Poți ieși la o cafea, in parc sau oriunde să citești.

Cel puțin e mai indicat( părerea mea) să stai pe aici când vrei să citești ceva decât pe rețele sociale pline de tîmpenii.