anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Comunitatea Orange - beneficiile si utilizarea serviciului

Bumbi
Explorator

În contractul încheiat cu Orange Romania la deschidere/prelungire abonament nu este menționat nicăieri nimic despre beneficiile sau utilizarea serviciului (Comunitatea Orange) așa cum este menționat despre celelalte beneficii, reduceri, oferte și restul descrierii.

4 Răspunsuri 4

Vio73
#StarMember

Salutare!

Comunitatea Orange nu este un serviciu, ci o comunitate a clienților Orange și nunumai, adică ceva opțional, unde putem comunica între noi și afla răspunsul la unele întrebări legate de produsele și serviciile Orange și alte tehnologii adiacente. Dacă vrei, este o alternativă neoficială la Serviciul Clienți! Aici suntem în mare parte cei pasionați de tehnologii!

Dacă ești atent, când ai ceva neclar, ai posibilitatea să accesezi din My Orange Comunitatea noastră.

FLo1
#StarMember

DA @Bumbi, pentru că această platformă a Comunității vine în sprijinul clientului necondiționat. Adică nu sunt necesare articole de paragraf cu drepturi, libertăți și/sau restricții. Comunitatea Orange este o platformă creată să vină în sprijinul tău și al celorlalți clienți Orange, al celor care vor să descopere ceva mai mult decât scrie în paginile unui contract, sau să împărtășească și cu ceilalți membri ai Comunității cel puțin o parte din experiențele care l-au determinat să fie / să aleagă Orange. Numai bine și te așteptăm cu cât mai multe contribuții personale aici în Comunitatea Orange. 

Pololică
#StarMember

Salutare!

Comunitatea nu este un serviciu exclusiv clientilor Orange si nu ofera niciun beneficiu abonatilor si cartelistilor (in sensul fidelizarii similare cu Punctele ThankYou). Poti considera comunitatea ca pe un forum dedicat serviciilor si produselor pe care Orange le comercializeaza.

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Ai dreptate. Ar trebui sa includa Comunitatea Orange ca beneficiu (acces nelimitat) la abonament. 1 euro/luna. 🙂

O idee foarte buna, dupa parerea mea. 

Client Orange