anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

🎉 [Încheiat] CONCURS: Comunitatea Orange împlinește #4 ani!

GeorgianaD
Moderator

Astăzi împlinim 4 ani alături de voi și în cinstea acestui eveniment vom găzdui un #SuperConcurs.

Vor fi premii cool (4 smartphone-uri Samsung Galaxy S22) și va fi super distracție 😊.

 

Campania se va desfășura în perioada 6 - 19 iunie 2023, iar participarea este extrem de simplă. Vă invităm să împărtășiți cu noi cea mai amuzantă experiență pe care ați avut-o în viață în materie de tehnologie. Ar putea fi o întâmplare haioasă cu un gadget, o întâlnire antologică cu o nouă tehnologie sau orice moment simpatic legat de tehnologie care v-a făcut să râdeți. Vrem să ne simțim bine și să ne distrăm, iar simțul umorului să strălucească. Ce ziceți? Acceptați provocarea?

 

Iată cum puteți câștiga: Povestiți-ne aventura voastră printr-un comentariu de minimum 200 cuvinte la această postare și adaugți hashtag-ul #4ani. La finalul campaniei vom premia primele 4 postări în ordinea descrescătoare a numărului de likes primite de la ceilalți membri din Comunitate, deci autorii celor patru comentarii care vor acumula cel mai mare număr de aprecieri vor câștiga fiecare câte un smartphone Samsung Galaxy S22. Simplu și fun! 4 ani, 4 premii 😊

 

NB: vom lua în considerare doar o singură postare per participant (în cazul comentariilor multiple, vom lua în considerare doar prima întâmplare povestită)

 

Regulamentul campaniei este disponibil aici.

 

Așadar, sunteți pregătiți de distracție? Vă așteptăm să împărtășiți cu noi povești de neuitat despre tehnologie.

 

La mulți ani Comunitatea Orange! La mulți ani nouă, tuturor!

HB.png

 

 

UPDATE 30 iunie 2023

Concursul nostru s-a încheiat! Va mulțumim tuturor pentru că ați împărtășit cu noi povești amuzante și ne-ați făcut (cel puțin) să zâmbim 🤣🤣🤣.

Cei 4 câștigătorii validați sunt: 

Simina92 – 104 aprecieri 

Danyycool – 92 aprecieri

Miha_Z – 63 aprecieri 

ValyGreavu – 52 aprecieri

 

Felicitări tuturor!

538 Răspunsuri 538

Purea
Începător

#4ani La multi ani comunitatea Orange, la

multi ani tuturor!

Referitor la o intamplare hazlie … eram la lucru si nu stiam cum sa iesim din starea de plictiseala si am decis impreuna cu un coleg sa sunam alti doi colegi cu necunoscut si sa i punem sa vorbeasca intre ei ! A iesit un show total intre cei doi … 🙃

 

Lucian891
Începător

Am mers weekend-ul ăsta la Bârlad. 

M-am întâlnit cu un coleg și întrucât nu ne văzusem de mult, am zis să ieșim și noi la o bere ca băieții. Zis și făcut. Am mers la un bar mai la periferie, pentru că acolo berea este mai ieftină. Na .. bugetari amândoi, ne-am gândit să facem puțină economie. 

Am băut noi câteva beri, nu prea multe, dar nu rețin exact numărul, iar in jurul orei 23.00 ne-am hotărât să ne îndreptăm fiecare spre casa lui. 

Cum metroul era inchis la ora aia, tramvaiele nu circulă de multă vreme(căci așa cum multă lume știe, la Bârlad vatmanii sunt in grevă de vreo câțiva ani, principala lor revendicare fiind acea că vor tramvaie diesel, iar Primăria nu reușește să le achizitioneze), bani de taxi nu mai aveam(că îi dădusem pe bere), ne-am decis să mergem pe jos.

Am pornit noi agale către casă sporovăind despre una despre alta ca băieții. La un moment dat îl văd pe colegul că face 3 pași înapoi, întoarce capul spre stânga și scuipă de 3 ori, apoi întoarce capul spre dreapta si scuipă de 3 ori. Am rămas perplex nu știam ce se întâmplă. Imi zic în gând: Băi ne-o fi pus ăia la bar ceva în băutură! Acum așteptam să mă ia fazele alea și pe mine. Am verificat să văd dacă am salivă în gură, na ... să scuipi de 6 ori îți trebuie ceva salivă.

Îl întreb pe coleg: Costeluș ce-ai pățit? 

El se uită foarte serios la mine și îmi spune: Păi nu ai văzut måță aia neagră care a traversat strada prin fața noastră?!?

 Zic: Ba da. Și?!?

 El se uită stupefiat la mine si spune: Păi tu nu știi că atunci când îți taie calea o måță neagră e ghinion? Și ca să nu se prindă ghinionul de tine trebuie să faci 3 pași inapoi si apoi sa scuipi de 3 ori in stânga și apoi de 3 ori în dreapta??? Hai fă și tu ca mine să nu ai ghinion!!!

Mă uit la el și îi spun: Bă nebunule, dacă fac si eu ca tine si ne vede cineva, sigur sună la 112 și spune că sunt 2 nebuni pe stradă, vine poliția, iar până apucăm noi să povestim polițiștilor că de fapt måța neagră e de vină și noi nu am fumat de fapt nimic, ne trezim cazați la balamuc si cu tratament medicamentos prescris pe 14 zile!!!!!

Superstițios tare omul. Nu pot să înțeleg care e faza cu superstițiile astea . Ce e drept am si eu unele, dar ale mele sunt total raționale. De exemplu când fac mațele urât mă duc si mănânc căci altfel devin recalcitrant, atunci când imi este este sete mă duc și beau apă căci altfel mă dezhidratez, atunci când încep să casc mă duc și mă culc să nu pic din picioare, atunci când ma borfăie intestinele merg la baie căci altfel mă c😁c pe mine .... Chestii de astea.

Dar asta cu måța nu pot sa o înțeleg. Să înteleg că dacă îți taie calea måța neagră ai ghinion, înseamnă că atunci când îți taie calea måța albă ai noroc!

Băi fraților, dar știți voi ca sunt mâțele alea tărcate rau de tot, in vreo 6-7 culori .... Când îți taie una de aia calea ce **beep**' vrea să însemne....?!?!?? Ce o să ți se întâmple???!?#4ani La multi ani Comunitatii Orange 

delfinas
#StarMember & April's Problem Solver

Foarte haios stilul scriiturii, dar lipsește subiectul: tehnologia. 

Cătălin
Junior

La mulți ani cu multe realizări ! #4Ani 

AllyM
Începător

#4ani

Aventura cu tehnologia, cu precădere cu internetul a început la sfârșitul clasei a VIII-A când am primit calculator și internet. A fost totul așa de fascinant încât timp de 1 lună am dormit doar câteva ore pe noapte ca nu cumva să pierd ceva important de pe net. 🙈 asta se întâmpla în 2007. 

Cele mai amuzante faze au fost legate de încercările de a-mi face o poza pt profilul de hi5 cu ajutorul webcam-ului.(noroc că era lung firul de la mouse); aventura de a băga la locul lui mouse-ul, care nu era cu usb pe atunci 🙈 și găsirea de statusuri  interesante pentru Yahoo Messenger  🤣🤣

DanielaH
Moderator

Salut tuturor!

Concursul nostru se apropie de sfârșit. Mai puteți posta, edita și aprecia (likes) până luni 19 iunie ora 23:59.

Vă reamintim că postările eligibile trebuie să respecte condițiile specificate în Regulament (să conțină minimum 200 de cuvinte, să conțină în titlu secvența #4ani, să fie legate de tehnologie, să nu conțină limbaj licențios etc.).

Vă mulțumim mult pentru că ne oferiți aceste momente super amuzante.

Vera1
Începător

#4ani

La mulți ani, Orange! Cam 4 ani am și eu în rețeaua Orange, și sunt mulțumită. 

Începuturile mele în telefonia mobila sunt de prin anul 1995, când am terminat liceul și mi-am luat primul telefon mobil.... un Alcatel one touch easy.. bleu, de care eram foarte mandra. După care a urmat perioada când dădeam bipuri și după când transmiteam mesaje în cele 3 secunde netaxabile. Toți cei tineri de atunci vorbeam gratis în cele 3 secunde, și eram foarte supărați când le depaseam și ne taxa 1 minut. 

Au fost vremuri frumoase, mai ales ca acele vremuri erau din tineretea noastră.

arsradu
#StarMember

Seria One Touch Easy, era mai mult One...Gentle Press...nu foarte Easy. :)) Apasarea era destul de greoaie datorita tastaturii din silicon. Dar pe de alta parte, cam asa erau toate.

Oricum, Alcatelul era destul de popular pe piata din România in vremea aia. Alaturi de Nokia, Bosch, Siemens, Sagem, Motorola, Mitsubishi, Ericsson, SonyEricsson si altii.

arsradu_1-1686985719656.jpeg

 

 

Client Orange

Anonim
Neaplicabil

1995 nu era nici Dialog nici Connex în România... în plus Alcael OTE a apărut abia în 1998 așa că... no comment

omu_negru
Începător

Acum, la ceas de sarbatoare, am sa va istorisesc si eu ceva. Si, sper, sa fie si premiat. 😀 In satul meu natal, undeva prin judetul Suceava, traia un consatean care are un fecior stabilit in Austria. Dupa revolutie, ca sa poata comunica cu parintii, le-a trimis, printre altele, si un telefon care avea calculator. In una din zile, gospodarul casei, a luat un om din sat sa-i lucreze ceva. Seara, dupa ce au terminat lucrul, stapanul a scos telefonul ca sa calculeze cati bani trebuie sa-i dea omului(ca sa se dea mare). Nu stiu ce cifre a bagat, i-a iesit o suma si i-a dat-o omului. Ala, bucuros ca a castigat ceva, repede la bufet,de parca-l frigeau la degete banii din buzunar. Stapanul si-a dat seama ca a gresit( i-a dat mai mult) si a mers sa ceara bani. Omul a zis: mai nea Georgele, vrei sa spui ca, computerul minte? Si n-a vrut sa inapoieze ce a primit in plus. Pe la noi este zicala: omu' nu-i prost destul daca nu-i si fudul. Sa fiti sanatosi si iubareti! #4ani

Madalina42000
Începător

Buna!! Și la mulți ani!! Experiența mea funny ca sa zic așa cu un smartphone a avut loc acum ceva timp.. Știți funcția aceea hey Siri de la iPhone, ma gândesc ca utilizatorii de iPhone știu despre ce vorbesc. Eram 5 fete in aceeași camera și 4 dintre noi aveam iPhone. Funcția Siri in mod normal Răspunde doar la vocea ta. Și am folosit-o ca sa o sun pe o prietena, in genul “hey Siri, call Andreea”. Mie mi a sunat telefonul și aparent le-a sunat și restul fetelor :)) dar nu ne-am dat seama inițial. Numărul Andreei a fost ocupat pentru ca o sunau 4 numere in același timp.. și eu am așteptat sa ma sune Andreea înapoi toată ziua.. doar ziua urmatoare ne-am dat seama de faza aceasta. #4ani 

XoAbyoX
Începător

#4ani La multi ani!

Eu, impreuna cu o prietena am mers pentru prima oara singure, cu trenul, la Constanta. Totul a decurs bine, ne-am cazat, ne-am plimbat prin oras si a doua zi am zis sa mergem si la mallul City Park. Ne-am petrecut vreo 2 ore in el, inca nu il terminasem si de o data vedem un magazin de jocuri video.

Am cumparat cateva jetoane si am zis sa inecepem. La noi in oras nu aveam, nu mai jucasem pana atunci, era prima data. Am zis sa incercam unul care parea mai simplu, multiplayer, in care jucam concomitent.

Fiecare din noi eram pe cate o motocicleta, iar avatarele noastre erau intr-o cursa pe un traseu. Mica problema era ca nu am citit instructiunile inainte, am dat direct play. Motocicletele, in realitate, se lasau pe dreapta sau stanga pentru viraj, asta intelesesem fara sa vrem, insa, niciuna din noi nu stia cum sa porneasca. Nu stiu ce faceam, dar nu ne miscam din loc.

Pe la finalul asa zisei curse, ea se prinsese putin, nu stia cum, dar inainta incet. Eu pe de alta parte, eram pe loc si tipam la ea sa ma ajute. In final, niciuna nu a trecut de linia de finish. Am fost extrem de dezamagita de joc si am zis ca nu mai vreau sa mai joc asa ceva in viata mea. Am folosit restul jetoanelor pe alte jocuri. 😋

De atunci, de cate ori am mai mers la acel mall, nu am mai incercat acel joc, mai mult din motive ca nu aveam timp, decat ca inca nu mi-a trecut supararea pe el. 😅

 

Asta a fost povestea, de acum aproximativ 8 ani. 😂

user_17735074
Junior

Sunt un abonat cu probleme grave de sănătate și mai mult stau la domiciliu pe rețelele de socializare!

Mă iertați!

De ce să vă mint!

badicaalina90
Începător

 

 

 

#4ani LA MULTI ANI COMUNITĂȚII ORANGE!

Eram în bucătărie, pregătind o rețetă nouă pe care o găsisem online. M-am gândit că ar fi distractiv să folosesc asistentul vocal al telefonului meu pentru a-mi ajuta să citesc instrucțiunile pe parcursul procesului.Totul a decurs bine la început. Am început să citesc ingredientele și să urmăresc rețeta pas cu pas. În timp ce pregăteam ingredientele, am realizat că mi-au rămas doar trei ouă în loc de patru, așa cum cerea rețeta. Am spus în glumă că "acum trebuie să fac o călătorie de urgență la supermarket pentru un singur ou!". La care asistentul vocal mi-a răspuns într-un mod foarte serios și automat: "Căutând 'o singură călătorie de urgență'". Am fost atât de surprinsă de răspunsul neașteptat al asistentului vocal, încât am izbucnit în râs. M-a amuzat faptul că asistentul vocal a luat în serios gluma mea și că a încercat să-mi ofere o soluție pentru ceea ce consideram eu a fi o problemă destul de trivială. A fost o situație comică și mi-a adus un zâmbet pe buze. De atunci, încerc să fiu mai atentă la glumele pe care le fac în preajma tehnologiei și să nu mă aștept la răspunsuri surprinzătoare sau neașteptate.

Catalyna
Începător

Super întâmplări 😄