la 17-09-2026 02:57 PM
Salutare Comunitate,
Pentru a păstra Comunitatea cât mai utilă, relevantă și ușor de navigat, dorim să începem un proces de revizuire și curățare a conținutului existent.
De-a lungul anilor s-au adunat mii de discuții, ghiduri și răspunsuri valoroase. Totuși, unele informații au devenit între timp depășite, anumite produse și servicii s-au schimbat, iar unele subiecte nu mai sunt de actualitate.
Ce urmează?
În perioada următoare este posibil să:
Din acest motiv, este posibil ca unele dintre postările pe care le-ați creat, urmărit sau comentat în trecut să nu mai fie vizibile. Nu este o eroare, ci face parte din procesul de întreținere a Comunității.
Ne bazăm pe voi să ne ajutați 🙂
Voi cunoașteți Comunitatea la fel de bine ca noi, așa că ne-ar plăcea să ne spuneți dacă întâlniți:
Puteți folosi funcția de raportare sau ne puteți lăsa un comentariu în acest topic, iar noi vom analiza fiecare sugestie.
Nu găsiți un topic?
Dacă observați că un topic pe care îl căutați nu mai este disponibil și aveți nevoie de informațiile respective, scrieți-ne. Vom încerca să vă ajutăm să găsiți cea mai recentă și relevantă informație.
Vă mulțumim că ne ajutați să păstrăm Comunitatea un loc util, actual și ușor de folosit pentru toți membrii!
Echipa Comunității 🧡
la 17-09-2026 03:33 PM
Salutare!
Dacă este musai, cu plăcere!
Sunt foarte multe topicuri de pe vremea Oroc, ce cred eu că nu mai sunt de actualitate și care trebuie șterse, de exemplu.
17-09-2026 04:07 PM - editat 17-09-2026 04:13 PM
Topicuri despre beneficii Orange thank you vechi, care au fost actualizate.
la 17-09-2026 04:44 PM
Salut, acest continut din acest thtread https://comunitate.orange.ro/t5/stiri-tech/primele-teste-%C8%99i-review-cu-noul-giga-box-wi-fi-7-de-...
poate fi pus tot aici
la 17-09-2026 04:51 PM
Nu prea avem cum să punem un topic din 2 iulie peste unul din 8 iulie 😂
la 17-09-2026 04:52 PM
Ma gandeam ca poate aveti ceva butoane magice 😋
la 17-09-2026 04:54 PM - editat ultima oară la 17-09-2026 04:59 PM de DanielaH
Pentru arhivare
Pentru arhivare sau stergere
https://comunitate.orange.ro/t5/stiri-tech/netflix-preia-oficial-hbo-%C8%99i-warner-bros/td-p/204848
si la acesta desi se mai postează, metoda nu mai este valabila si nici nu am cum sa mai dau feedback la modelul ala de ONT ca nu il mai am. Propun sa fie arhivat sau daca nu i voi schimba titlul in( Outdated )
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor