la 21-03-2023 10:25 PM - editat ultima oară la 22-03-2023 09:30 AM de DanielaH
Salut!
As vrea sa stiu daca as putea sa obtin codul de autentificare pentru diferite aplicatii(pe care, de obicei, il primesc prin mesaj) direct prin contul Orange, fara a mai fi nevoit sa accesez telefonul.
Multumesc!
la 22-03-2023 05:12 AM
Ideea acelui 2FA (2-factor authentication) este tocmai de a avea o metoda "externa" de a primi acel cod. Se putea face direct in aplicatie. Dar asta insemna ca oricine avea acces la aplicatie sau la contul tau My Orange, avea acces si la acele coduri.
Cu toate astea, daca nu vrei sa accesezi telefonul, poti sa iti accesezi mesajele de pe laptop/pc.
Pentru iOS, exista iMessage (disponibil doar pe dispozitivele Apple). Pentru Android, ai Google Messages care poate fi accesat si din browser (messages.google.com).
la 22-03-2023 12:00 AM
Daniel, bun venit in Comunitate!!!
Codurile de autentificare in diverse site-uri/aplicatii se primesc prin SMS sau pe email, nu in aplicatia/contul furnizorului de telefonie.
la 22-03-2023 05:12 AM
Ideea acelui 2FA (2-factor authentication) este tocmai de a avea o metoda "externa" de a primi acel cod. Se putea face direct in aplicatie. Dar asta insemna ca oricine avea acces la aplicatie sau la contul tau My Orange, avea acces si la acele coduri.
Cu toate astea, daca nu vrei sa accesezi telefonul, poti sa iti accesezi mesajele de pe laptop/pc.
Pentru iOS, exista iMessage (disponibil doar pe dispozitivele Apple). Pentru Android, ai Google Messages care poate fi accesat si din browser (messages.google.com).
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor