anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Feedback referitor la aplicatia MyOrange

Neaplicabil
Unde se poate da un feedback referitor la aplicatia MyOrange? Este ok aici..? Se poate trimite mai departe de catre un moderator sau ceva catre echipa care se ocupa efectiv de implementare?
As vrea sa sugerez adaugarea informatiei referitoare la valabilitatea (data de expirare) extraoptiunii de pe contul selectat, la prepaid.
Avem informatii despre beneficiile din acea optiune. Dar nu si data la care expira, astfel incat sa stii sa-ti faci urmatoarea reincarcare.
Cred ca ar fi util de adaugat.
1 Soluţie acceptată‚

Jay
Campion certificat
Ai in contul My Orange secțiune de feedback.. cum deschizi aplicația ai in dreapta jos buton "mai multe" si, daca-l apeși iti deschide lista de optiuni, unde găsești si "feedback".. ai si aici in partea de jos.. dar, daca tot e vorba despre aplicație..

Vizualizare soluţie în postul original

42 Răspunsuri 42

Neaplicabil
Cu drag, Mihaela! :) Chiar vorbeam zilele trecute cu un consultant de la relatii cu clientii si ii spuneam cat de mult apreciez faptul ca sunteti deschisi la sugestii si ca va pasa. Pentru mine unul e un mare plus. Bravo voua! Tot respectul. 🙂

Cult_Of_Gadgets
Junior entuziast
Eu fac multe reincarcari de pe abonament. Ce ma deranjeaza este faptul ca aplicatia in momentul reincarcarii merge foarte greu, se incarca greoi si daca fac incarcare inainte de ora 9 imi cere sa trimit un mesaj pentru a primi un cod. Ar fi benefic daca ar merge mai rapid si sa nu mai trimit mesaje pentru reincarcare. Pentru securitate ma loghez in aplicatie unde am doar eu acces

Vio73
#StarMember
Sunt pentru siguranță și sms-urile.
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Ascary
Campion certificat
Încearcă o reinstalare a aplicației.

Neaplicabil
Hello, De ceva vreme (cred ca de la inceputul anului) nu mai apare in aplicatie data de reactivare automata a extraoptiunii. Posibil bug?

Salut! Daca ai o optiune recurenta pe cont, poti vedea in contul My Orange data de reactivare automata. Iti recomandam sa dezinstalezi/instalezi aplicatia si sa incerci din nou.

Neaplicabil
Salut! :) Pe site apare. In aplicatie, nu. Cel putin nu MAI apare. Si nu pare sa fie o problema de cont, si nici de platforma. Pentru ca: 1. face la fel cu doua conturi (doua numere de telefon) 2. face la fel si pe Android si pe iOS. De asemenea, dezinstalarea + reinstalarea nu au avut niciun efect (pe niciuna dintre cele doua platforme). So...as zice ca cel mai probabil e o problema la nivelul aplicatiei...? Update: Waait a minute.:)) Pe site apare ca data de reactivare automata data de 10 IAN 2020?! Cum mai e si asta? Cred ca ceva a ramas "suspendat" pe undeva. Pentru ca n-are cum sa fie reactivare automata la o data din trecut! Ceva e busit pe undeva. :)) Probabil server-side.

MihaelaA
Ex Community Manager
Salut @arsradu! În primul rând, bine ai revenit! Mulțumim pentru feedback, vom verifica și revenim aici cu un răspuns.

Neaplicabil
Buna, Mihaela! Bine v-am regasit! Sigur. Mersi frumos. 🙂

Neaplicabil
Helloooo! :) Mersi frumos pentru ajutor. In momentul de fata serviciul este perfect functional. Informatia este afisata acum in aplicatie si este corecta. De asemenea, este corect afisata si pe site-ul My Orange. Problema pare sa fie de server, nu neaparat de aplicatie. Dar da, acum e ok. :) Inca o data, multumesc frumos pentru promptitudine! 🙂

Neaplicabil
Helloz! :) Ultima versiune a aplicatiei arata minunat. Iar noile facilitati introduse (de exemplu reincarcarea programata) e cat se poate de misto. Bravo, Orange! Acuma, pentru ca nu pot sa nu fiu un pic carcotas (sorry, nu e cu rea intentie, ba din contra, e tocmai pentru ca vreau sa evoluati si pentru ca imi doresc sa oferiti cele mai bune servicii comparativ cu concurenta), am zis sa las un mesaj in comunitate, poate se poate trimite mai departe la Tehnic/App dev team/cine se ocupa, pentru solutionare. Pentru ca aparent daca le trimit eu, raman in continuare nerezolvate. :)) Ca si bug-ul de calculare/rotunjire de Credit si Phone Credit de pe Android. So, bug #1: Aplicatia nu (mai) sugereaza folosirea unui card deja existent pe cont. Nici in interfata de "reincarcare", nici in cea de plata. Singura optiune este “card nou”. Culmea e ca langa ea scrie foarte frumos “Salvat”. :)) Pai…daca e card nou, nu prea are cum sa fie deja Salvat, tocmai pentru ca e nou. Cu alte cuvinte, inca nu au fost introduse datele de card, care ulterior sa fie salvate sub forma unui card pe cont. Sau poate n-am inteles eu cum ar trebui sa functioneze minunea asta. Iar cardul deja existent, care este intr-adevar “Salvat” pe cont, nu apare ca optiune de plata in pagina asta. Bug #2: O alta problema este faptul ca, in versiunea de iOS (si se intampla si pe iOS 13 si pe iOS 14 Beta) textul din partea de sus cu informatii referitoare la semnal & retea, ora si baterie, este alb pe fond gri deschis (aproape alb). Contrast aproape 0. :) Problema nu pare sa fie de iOS pentru ca alte aplicatii afiseaza textul corect pentru cazul respectiv (negru, pe fond alb). Daca e nevoie de extra info in rezolvarea bug-urilor de mai sus, va ajut cu mare drag. 🙂

DanielaH
Moderator
@arsradu, mulțumim pentru feedback! L-am transmis deja colegilor noștri.
Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

Neaplicabil
Mersi frumos, Daniela! 🙂