la 02-09-2025 02:04 PM
Am primit un sms prin 3800, de la Workinfit, mesaj de abonare. In mesaj spune că m-am abonat la serviciu lor. Eu nu am făcut abonament la acest serviciu!( 9.90 eur/lună.) Am intrat pe google și nu am găsit adresa lor indicată. Ce trebuie să fac deoarece îmi generează costuri suplimentare în abonament? Pe factură scrie costuri suplimentare colectare în numele terților. Aștept sugestii. Mulțumesc.
02-09-2025 02:18 PM - editat 05-09-2025 08:14 AM
Salutare!
Din păcate te-ai abonat la un serviciu cu suprataxa
Găsești mai multe detalii și modul de dezabonare de la serviciu in linkul de mai jos:
https://subscribe.workinfit.com/launch/
Dezabonare se poate face prin SMS la numărul 3800 cu textul STOP PASS de pe numărul pe care te-ai abonat
De asemenea pot fi contactați prin e-mail la rowf@cc-sms.com sau prin telefon: +40 371786194 .
Dezabonarea de la un astfel de serviciu se realizează doar daca primești un SMS care să confirme dezabonarea.
Exista un topic in linkul de mai jos ce conține lista acestor furnizori de servicii cu suprataxa și modul de dezabonare/contact.
https://comunitate.orange.ro/afla-rapid-cum-te-poti-dezabona-de-la-serviciile-digitale/
la 09-01-2026 08:05 PM
Sa iei banii unui client doar pentru ca o firma fantomă susține ca te-ai abonat la ei este ilegal iar faptul ca nu se ia nici o măsură după atâtea reclamații dovedește ca pentru orange nu contează ca pierde clienți prin aceste mizerii, este mulțumită cu comisionul încasat din aceste furturi. Nu este obligația mea sa ma dezabonez de la un serviciu la care nu m_am abonat, este obligația Orange sa stopeze aceste furturi și sa îmi înapoieze banii reținuți fraudulos.
la 09-01-2026 08:44 PM
Salut,
Înțeleg frustrarea ta, pentru că pe mai multe topic-uri apar foarte multe cazuri similare, nu doar cu acest serviciu, ci cu tot felul de servicii. Din ce am observat pe forum, problema apare foarte des din cauza aplicațiilor pline de reclame, gen cititoare de QR, PDF. Unele afișează bannere foarte agresive. Ciudat ca nu toți vedem aceleași reclame, am prieteni care nu au reclame deloc pe aplicațiile lor. Probabil depinde de telefon, aplicațiile instalate și setări. De asta mi se pare greu să dai vina doar pe Orange sau doar pe un anumit serviciu. Chiar dacă Orange ar bloca un furnizor, mâine apare altul prin aceleași rețele de reclame. Ce cred că ajută e să schimbăm aplicațiile „dubioase” cu unele mai serioase, să fim atenți unde ne introducem numărul de telefon, și mai ales ce cod confirmăm prin SMS. Nu zic că situația e ok, clar nu e. Dar soluția nu cred că e doar să cerem blocări, ci și să reducem sursa problemei, adică aplicațiile și reclamele care duc la astfel de abonări din greșeală.
10-01-2026 12:32 AM - editat 10-01-2026 12:34 AM
am pățit azi de la o postare cu job olanda m-am înscris mi s-a părut ciudat ca cere nr telefon nu e-mail, la dezabonare m-a taxat acum cost suplimentar 4,15, am studiat subiectul nu e sigur chiar dacă te ai dezabonat, e pe săptămâna, am trimis sesizare la orange nimic, dar preventiv am închis plățile cu sms , la plăți online nu e problemă folosesc card virtual de o singură utilizare
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor