anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De ce ma sunati in disperare pentru neplata facturii?

Daianapatrisia
Începător

Buna ziua. Sunt sunata de nenumarate ori pentru neplata facturii, dar eu nu primesc nicio factura acasa. Am mai sesizat acest lucru, dar degeaba. Initial cand am facut abonamentul mi s a spus ca voi plati 35 lei, eu mereu am platit 45 lei/luna, aparent cei 10 lei in plus sunt pentru factura fizica, dar eu nu o primesc!!! De ce platesc un serviciu si nu beneficiez de el? Si inteleg sa fiu sunata o singura data, dar nu de 10 ori pe zi. Va rog sa remediati problema!

5 Răspunsuri 5

Anca07
#StarMember

Buna Daiana,

Ai reusit sa intri in legatura cu un consultant sa vezi ce se intampla? 

Serviciul Clienți 300, unde se poate face accesul la un operator de luni până vineri, între orele 08:00 – 20:00 şi la numărul 0374.30.03.00 (apel cu tarif normal). 
Daca nu primesti factura acasa, este posibil sa fi gresit ceva la adresa ta, si sa nu ajunga unde trebuie. Spun ca e posibil pentru ca stiu un caz concret, in care factura orange ajungea la mine luna de luna, desi nu era a mea, si din pacate nu stiam nici proprietarul. Asadar, am sunat la ei, le-am sesizat acest lucru, si s-a remediat. Iti recomand sa faci acelasi lucru, poate de aici eate problema ta, sau macar afli un eventual motiv. 
 
Zi cu soare🌞
P.S: Aici in comunitate, suntem si noi clienti orange, nu angajati:) 

 

Vio73
#StarMember

Salutare!

Ai factură electronică, în My Orange, pe care o găsești imediat. Ai grijă că neplata la timp a facturilor duce la suspendarea serviciilor și apoi se plătește taxă de reconectare pe următoarea factură ( vreo 3 euro).

Factura o poți vizualiza astfel:

https://www.orange.ro/help/cum-descarc-factura-mea-orange-7828

Baftă!

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Salut,

In general, cum platesti facturile? Si...sunt platite la zi? Pentru ca, daca sunt platite, nu ar trebui sa te sune nimeni. De asemenea, nu stiam ca Orange mai nou suna clientii pentru neplata facturilor. In general, cei care te suna (si e foarte tarziu daca apuca sa te sune ei) sunt recuperatorii. Si da, ei pot fi foarte insistenti, pentru ca si situatia e destul de tragica in momentul ala. Pe de alta parte, daca au ajuns sa te sune cei de la firmele de recuperare, serviciile cu siguranta au fost suspendate de mult. Deci, daca ai inca serviciile active, posibil sa nu fie asta. De asemenea, vezi sa nu fie vreo incercare de frauda sau ceva.

Deci, cateva sugestii din partea mea:

  1. asigura-te ca factura e platita intotdeauna la timp. Cu cat mai aproape de data emiterii ei si mai departe de data scadenta, cu atat mai bine. Daca nu ai factura fizica, si nu ai nevoie de ea, nu are rost sa platesti taxa (din cate stiu eu, taxa este de 1 Euro, adica vreo 5 lei, nu 10, dar daca ai mai multe servicii la mai multe adrese, posibil sa fie mai mult). Faptul ca nu o primesti...e o problema. Dar, din nou, daca nu ai nevoie neaparat de factura fizica, dezactiveaz-o din contul tau My Orange (sectiunea Setari Factura). Pastreaza doar factura electronica (gratuita) si eventual notificare SMS/email, ca sa nu uiti de ea.
  2. confirma adresa din My Orange. Daca nu e corecta, suna la 300 sau 0374 300 300 si cere sa modifice adresa.
  3. daca data emiterii facturii nu e ok pentru tine astfel incat sa o poti plati la timp, la acelasi numar poti modifica si informatia asta, astfel incat factura sa se emita atunci cand o poti si plati.

Sper sa te ajute ce ti-am scris, si sa rezolvi problemele descrise de tine mai sus.

Pentru orice alte informatii, te asteptam in Comunitate.

Client Orange

Cand merg sa platesc factura, ma duc cu una veche. Nu erau recuperatori, era robotelul, am incercat sa intru in legatura cu un consultant, dar dupa minute bune de așteptare, se închidea apelul… repet, inteleg sa fiu sunată o data pe zi, dar mi se pare aberant sa ma sune din 2 in 2 ore. O sa optez pentru factura electronica, am inteles ca poate fi vina celor de la posta, dar cu alte facturi nu am problema asta. Multumesc!

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Au mai fost probleme cu primirea facturii in format fizic prin diverse firme de curierat, in anumite zone.

De aceea, ideal, si cel mai rapid, este cu factura electronica. Plus ca, poti oricand sa vizualizezi, sa platesti si sa descarci factura, direct din contul tau My Orange. Fie de pe telefon, din aplicatie, fie de pe un laptop/PC/tableta, sau chiar si de pe telefon, din varianta web.

Si, daca ai vreodata nevoie de factura in format fizic, se poate printa. Sau...se poate trimite pe mail, si eventual printa la destinatie. Dar cred ca in cele mai multe cazuri, oamenii nu au nevoie de factura in format fizic, si deci, n-are niciun rost sa platesti pentru ea, cu atat mai mult cu cat nici nu ajunge la timp (sau deloc). :))

Cat despre apel, e posibil sa fi fost din partea departamentului de ofertare. Acuma....in functie de ce softuri folosesc, cel mai probabil nu poti suna inapoi pe acelasi numar. Si sincer, daca nu esti interesata de o oferta, si intrucat devine iritant la un moment dat, sa te tot sune, poti foarte bine sa blochezi numarul din telefon. Sau, daca reusesti sa iei legatura cu cineva, poti sa-l rogi sa nu mai sune, sau le spui ca nu esti interesata de niciun fel de oferte sau promotii. Adica, daca asta e felul in care se face ofertare...mai bine te lipsesti. :))

Client Orange