la 14-10-2025 12:09 PM
De la sfarsitul lui septembrie ma chinui sa fac un retur si orange nu stie decat sa faca cereri 🙂 si lumea se plangea de telekom. Si pe temu am reusit sa fac mai repede un retur, direct cu china, decat reuseste sa faca orange.
Pe 17.09 am dat o comanda la un ceas. Nu am fost foarte multumit si am zis sa fac retur. Am facut pe chat, eu fiind de la oroc nu a mers direct din cont, de...de 4 ani se chinuie orange sa faca unificarea. Inca se chinuie..
Toata bune si frumoase, Primesc apoi un email de la Adriana Florescu ca nu se poate in locker si sa dau o adresa. Am raspuns pe 26.09 si de atunci...liniste. Pe 8.10 am scris din nou pe chat, mi s-a facut o alta cerere si ca in 3 zile vine curierul. Curierul nu a venit si iarasi primesc acelasi mail de la Adriana Florescu. DIn nou scriu..liniste..nimeni nu stie nimic. Scriu iarasi pe chat...m ise face o alta cerere 😄
In afara de cereri, orange stie sa rezolve probleme? eu cum fac retur la acest produs?
la 16-10-2025 12:31 PM
Acum la 300 ma intreaba cum de am reusit sa fac comanda si cum de mi-a venit 😄 Orange=firma de apartament
16-10-2025 01:44 PM - editat 16-10-2025 01:46 PM
Cu fiecare discutie ce o am cu orange ajung la concluzia, fara nicio problema, ca doar bombardierii sunt angajati. E un criteriu, au un tupeu fantastic, fara suparare pentru cei care chiar stiu sa-si faca treaba.
Realitatea este ca Orange nu reuseste de 4 ani sa uneasca doua entitati (acum 2 luni ma amenintau cu sms ca de luna urmatoare nu voi mai avea factura cu TLK, culmea..tot TLK este) si tot ei sunt cu coada pe sus.
Acum cica ei nu gasesc nimic si sa fac eu dovada ca am cumparat de la ei :D. Fantastic acest tupeu. Si apoi se da vina pe mine ca m-am logat cu contul OROC pe magazinul online care apare ca si cont non-orange, pe bune? 😄 Mi-ar crapa obrazul de rusine sa zic asa ceva :D. E vina mea ca m-am logat cu contul de OROC, ca eu nu am ORANGE si orange de 4 ani nu est ein stare sa uenasca 2 entitati. Apoi, tot vina mea ca a venit la locker, ca aia au alt sistem de livrare care nu se pupa cu sistemul de a se preda in mana.
S-a mai facut o cerere, mai asteptm 3 zile lucratoare 😄
Tot respectul pentru Valentina, am vorbit pe chat
la 17-10-2025 01:53 PM
Update, a venit curierul 😄 Incepe epopeea recuperarii banilor :D.
Multumesc inca o data Valentinei
la 28-10-2025 10:15 AM
Epopeea continua 🙂 zi de zi ma suna cargus sa ridice coletul :D. coletul ce a fost ridicat in data de 17.10 :). Le-am explicat celor de la cargus, ce-i de la cargus mi-au explicat cum e cu cei de la orange 🙂
la 03-11-2025 10:39 AM
Epopee incheiata 😄 macar la returnarea banilor s-au miscat repede :).
Poate in urmatorii 5-6 ani reusesc sa uneasca cele doua companii 🙂 Nu de alta, dar nici partea cu factura, cu codul de abonat inca nu le-a iesit 🙂 in sms-ul trimis prin vara ziceau ca cel mai tarziu octombrie 😄
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor