anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum pot să-mi fac un cont my Orange fix dacă am deja un cont my orange?

Mihai83
Începător

Bună! Cum pot să-mi fac un cont my Orange fix dacă am deja un cont my orange? Nu mă lăsa să-mi fac un cont nou

6 Răspunsuri 6

MihaiC99
Campion

Salut!

Pentru a crea un cont My Orange Fix (OROC), folosește o adresă de email diferită de cea utilizată pentru contul My Orange (ORO). De asemenea, este necesar să deții un cod de abonat format din 14 caractere, care începe cu cifra 3 sau 4.

https://www.orange.ro/accounts/create-user#add-services 

Mulțumesc! Doar că nu pot să-mi fac cont nou, când ajung la Nr de telefon sau cod abonat îmi spune că deja este cont cu datele acestea 

Dacă există deja un cont creat (my Orange fix) cu codul de abonat respectiv și nu mai deții datele de conectare, ar trebui să contactezi serviciul clienți prin chat sau telefonic. Ei au posibilitatea de a șterge contul existent și de a te asista în continuare.

Bănuiesc că în contul my Orange existent nu apar serviciile pe care le dorești să le adaugi.

2263.jpg

Vio73
#StarMember

Salutare!

Ai un topic asemănător aici .

Sper să-ți fie de folos!

Baftă!

DanielaH
Moderator

@Mihai83, ai reușit să activezi contul My Orange fix? Te-au ajutat răspunsurile primite mai sus?

Cristina1998
Angajat Orange

Bună! Daca ai deja un cont Orange făcut sau ai mai avut în trecut cu aceiași adresa de email, atunci va trebui să folosești o adresă nouă de email. De asemenea, ai nevoie de codul de abonat care începe cu 3 sau 4. In cazul in care pur și simplu nu îți reamintești parola de la cont, dar dorești să te loghezi accesează butonul " am uitat parola" și primești link de resetare parola pe adresa de email.