la 12-05-2026 01:57 PM
Cu cine pot lua legatura din cadru firmei Orange pentru a continua abonamentul de voce care l-am avut pe tehnologia de cupru si trecerea pe o alta tehnologie disponibila . Pana acum am fost transferat de la un operator la altul (relatii clienti - abonamente - etc ) si nici unul nu m-a putut ajuta. Unii au zis ca nu imi pot pastra numarul avut , altii ca nu pot avea gratuitatile conform legii.
la 13-05-2026 12:13 PM
Salut!
Dupa inchiderea serviciului de voce fixa pe tehnologie cupru, din pacate abonamentul vechi nu mai poate fi reactivat. Daca esti de acord, poti solicita un nou abonament de voce mobila, prin apel in call center, la numarul 300 sau 0374300300 sau direct de pe site-ul My Orange, conform ofertelor curente.
Multumim!
la 12-05-2026 02:11 PM
Maria, bun venit în Comunitate!
Trimite-ne, te rog, în mesaj privat numărul de telefon și/ sau codul de abonat. Vom ruga și noi colegii să verifice situația ta.
la 16-05-2026 08:17 PM
Buna ,
Nu cred ca mai are rost . M-am resemnat . Toti operatorii cu care am vorbit erau in aceiasi paradigma , nu se poate , nu stiu , asta e regula . Asta se intampla datorita unei echipe de competenti care nu au luat in calcul toate neconformitatile ce pot aparea la aceasta comasare cu Telekom (eu i-as zice abrambureala). Eu le doresc sa intalneasca tot niste angajati competenti si chiar daca nu au gresit cu nimic (cum am fost si eu) sa se bucure de aceiasi pierdere de timp , bani si nervi in "rezolvarea" problemelor pe care le au . Sper ca acesta ""echipa de top"" sa fie doar la abrambureala asta cu Telekom (nu o pot numi migrare) si nu la nivelul intregii companii.
PS:Este interesant ca dupa cele peste 10 convorbiri telefonice cu operatorii de la call centernu am fost solicitat la nici un sondaj despre companie chiar daca am fost amenintat cu sondajul la fiecare inceput de convorbire
Cu stima.
la 12-05-2026 06:11 PM
Bună! Poți migra actualul număr de telefon fix pe cupru pe telefonie fixă GSM, păstrându-și beneficiile curente.
la 15-05-2026 03:50 PM
Din punct de vedere manelistic sau AI ai perfecta dreptate .Dar jos la firul ierbii totul suna altfel. Am sunat la cateva magazine pentru abonament de fix cu pastrarea vechiului numar de Telekom in anumite conditii ale unor legi. Toti au spus ca nu stiu, se intereseaza si ma suna . Inca astept telefoanele
la 13-05-2026 12:13 PM
Salut!
Dupa inchiderea serviciului de voce fixa pe tehnologie cupru, din pacate abonamentul vechi nu mai poate fi reactivat. Daca esti de acord, poti solicita un nou abonament de voce mobila, prin apel in call center, la numarul 300 sau 0374300300 sau direct de pe site-ul My Orange, conform ofertelor curente.
Multumim!
la 16-05-2026 08:33 PM
Te salut domnule "Expert"
Din mesajul trimis se observa ca pe menegerii companiei dumneavoastra nu ii intereseaza de fostii clienti Telekom . Ne trimiteti la cai verzi pe pereti care in limita competentelor nu stiu sau nu pot . Eu pe viitor ma voi gandi de doua ori sa mai fac afaceri cu voi .
la 16-05-2026 08:34 PM
Te salut domnule "Expert"Din mesajul trimis se observa ca pe menegerii companiei dumneavoastra nu ii intereseaza de fostii clienti Telekom . Ne trimiteti la cai verzi pe pereti care in limita competentelor nu stiu sau nu pot . Eu pe viitor ma voi gandi de doua ori sa mai fac afaceri cu voi .
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor