anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] LOS rosu intermitent

user_18838261
Începător

Bună!

Am o problemă cu serviciile de internet și TV începând de ieri, ora 17:30. LED-ul LOS este roșu și clipește constant, iar serviciile nu funcționează deloc.

Am contactat deja un operator care a deschis o sesizare și mi s-a comunicat că voi primi un mesaj astăzi, însă nu am primit nimic până acum. Am revenit ulterior, dar nu am primit un răspuns clar sau o estimare.

În aplicație apare că nu există defecte în zonă, însă serviciile sunt complet indisponibile, așa că aș dori să înțeleg care este problema exactă.

De ce nu s-a putut interveni nici ieri, nici astăzi, trebuie sa astept pana luni sau mai mult, doar la mine e aceasta problema?

5 Răspunsuri 5

Radutuby
#StarMember

Salutare, din păcate roșu intermitent indică o problemă cu fibra optica. Cel mai probabil există o avarie care teoretic ar trebui să se rezolve mai ales că ai și sunat. Deasemenea poți verifica statusul din contul My orange secțiunea semnalizează o problemă tehnică - anunță deranjament. Sper că situația ta să se rezolve cat mai rapid. 

„Less noise. Better signal.”

DanielaH
Moderator

@user_18838261, ai cumva numărul sesizării? Putem ruga și noi colegii să verifice care este statusul.

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

Razvan
#StarMember

Serviciile de intervenție la Orange sunt externalizate și timpul maxim de intervenție este de 72h lucrătoare, posibil că echipa tehnică să vină abia luni la tine.

Salutare! Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție ca să fie de ajutor și altuia altă dată în aceeași situație.

user_18838261
Începător

S-a rezolvat acum 3 zile.

Super, mă bucur! Mulțumim pentru confirmare și te mai așteptăm în Comunitate.

Știi cumva ce se întâmplase și cum s-a rezolvat?

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.