la 25-03-2026 05:13 PM
Bună ziua. De o săptămână serviciile fixe orange nu sunt funcționale in Timișoara, zona Eneas. Deși am deschis două sesizări, încă nu s-a rezolvat situația. Înțeleg că a fost tăiată fibra și urmează instalarea uneia subterane. Mai are cineva această problemă? Nu mi s-a comunicat niciun termen de soluționare. După o săptămână a devenit frustrant. Aștept rezolvarea problemei și ajustarea facturii pentru luna în curs...
la 26-03-2026 05:29 AM
Bună @Mihaela07 ,
Te sfătuiesc să ceri și ceva despăgubiri și să folosești soluții alternative de internet mobil și aplicația Orange TV go până la remediere, care sper să vină cât mai repede. Înclin să cred că problema semnalată de tine nu este din vina operatorului, ci este ceva ce ține de administrația locală.
Baftă!
la 26-03-2026 06:23 AM
Buna! In București, când s-a taiat reteaua aeriană, operatorii au tras fibră optică in subteran in câteva zile, desi au avut termen să treacă din propria inițiativă au așteptat să le taie rețeaua. Eram la serviciu și intr-o dimineață ne-am pomenit fără servicii fixe.
la 26-03-2026 08:40 AM
Mihaela, îmi pare rău pentru situația pe care ne-ai descris-o. Ne oferi, te rog, numărul sesizării? Putem ruga și noi colegii de la departamentul tehnic să verifice statusul.
la 26-03-2026 08:43 AM
Sigur, sesizarea nr. 326311498. Mulțumesc frumos
la 26-03-2026 08:58 AM
Mulțumesc și eu pentru detalii.
Îți confirmăm că situația ta este în continuare în atenția departamentului nostru tehnic și colegii fac tot posibilul pentru a remedia problema cât mai rapid. Vor reveni la tine când vor avea noutăți. Îmi pare rău că nu-ți pot oferi un termen, dar sper să se rezolve cât mai repede.
Mulțumim pentru răbdare și înțelegere.
la 07-04-2026 03:37 PM
Mihaela, s-a rezolvat problema? Este totul în regulă?
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor