anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Deranjamente servicii fixe Timisoara

Mihaela07
Începător

Bună ziua. De o săptămână serviciile fixe orange nu sunt funcționale in Timișoara, zona Eneas. Deși am deschis două sesizări, încă nu s-a rezolvat situația. Înțeleg că a fost tăiată fibra și urmează instalarea uneia subterane. Mai are cineva această problemă?  Nu mi s-a comunicat niciun termen de soluționare. După o săptămână a devenit frustrant. Aștept rezolvarea problemei și ajustarea facturii pentru luna în curs...

6 Răspunsuri 6

Vio73
#StarMember

Bună @Mihaela07 ,

Te sfătuiesc să ceri și ceva despăgubiri și să folosești soluții alternative de internet mobil și aplicația Orange TV go până la remediere, care sper să vină cât mai repede. Înclin să cred că problema semnalată de tine nu este din vina operatorului, ci este ceva ce ține de administrația locală.

Baftă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Razvan
#StarMember

Buna! In București, când s-a taiat reteaua aeriană, operatorii au tras fibră optică in subteran in câteva zile, desi au avut termen să treacă din propria inițiativă au așteptat să le taie rețeaua. Eram la serviciu și intr-o dimineață ne-am pomenit fără servicii fixe. 

Salutare! Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție ca să fie de ajutor și altuia altă dată în aceeași situație.

DanielaH
Moderator

Mihaela, îmi pare rău pentru situația pe care ne-ai descris-o. Ne oferi, te rog, numărul sesizării? Putem ruga și noi colegii de la departamentul tehnic să verifice statusul.

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

Sigur, sesizarea nr. 326311498. Mulțumesc frumos 

Mulțumesc și eu pentru detalii. 

Îți confirmăm că situația ta este în continuare în atenția departamentului nostru tehnic și colegii fac tot posibilul pentru a remedia problema cât mai rapid. Vor reveni la tine când vor avea noutăți. Îmi pare rău că nu-ți pot oferi un termen, dar sper să se rezolve cât mai repede.

Mulțumim pentru răbdare și înțelegere.

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

DanielaH
Moderator

Mihaela, s-a rezolvat problema? Este totul în regulă?