anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

los rosu intermitent

Malureanu
Începător

Bună!

Am o problemă cu serviciile de internet și TV începând de astazi ora 13:30. LED-ul LOS este roșu și clipește constant, iar serviciile nu funcționează deloc.

Am contactat deja un operator care a deschis o sesizare și mi s-a comunicat ca abia maine vine cineva sa reparea situatia, pentru ca astazi nu exista o echipa libera sa poata verifica problema, iar problema nu este doar la mine, ci îi afectează și pe ceilalți care folosesc serviciile Orange în bloc, posibil chiar în toată zona.

Chiar așa greu se mișcă cei de la Orange când apare o problemă destul de mare? Dacă sunt afectați mai mulți clienți, m-aș fi așteptat ca intervenția să fie mult mai rapidă.

Multumesc!

O seara buna!

1 Răspuns 1

Radutuby
#StarMember

Salutare! și bun venit in comunitatea Orange

Într-adevăr, este o situație în care, din păcate, nu prea ai ce face decât să aștepți remedierea serviciilor. Dacă este vorba despre o avarie majoră, este posibil ca remedierea să dureze mai mult decât în mod normal.

Până atunci, dacă ai nevoie urgentă de internet și ai dispozitive conectate prin Wi-Fi în casă, poți folosi hotspotul mobil de pe telefonul personal.

De asemenea, poți urmări stadiul sesizării tale în aplicația My Orange --> Semnalează o problemă tehnica. 

62516.jpg

Dacă până mâine situația nu se rezolvă, îți recomand să mai insiști și să soliciți urgentarea remedierii printr-un apel la 300 sau pe WhatsApp, la 0744 444 300.

Signature