anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] De ce nu se actualizează detalii convorbiri in my orange din data de 22.09.2020???

Novacean_Vasile
Începător
De ce nu se mai actualizează detalii convorbiri in my orange din 22.09.2020???
6 Răspunsuri 6

FLo1
#StarMember
Posibil sa fie ceva erori de aplicatie. Mai sigur contacteaza Serviciul Clienti telefonic sau chat (www.orange.ro/contact). Teoretic ar fi trebuit macar cu 72 de ore sa se actualizeze. Conform https://www.orange.ro/help/cum-verific-detaliile-de-convorbiri-4 - detaliile de convorbiri pentru luna curentă sunt afişate cu o întarziere de 72 de ore şi au caracter informativ. - informaţiile despre traficul de internet pe mobil sunt afişate doar după emiterea facturii. Revino pe topic daca se schimba ceva in statusul problemei tale.

Jay
Campion certificat
Salut! Se pare ca momentan este o problema tehnica, pentru unii clienti.. nici eu nu pot vedea istoricul si nu doar din 22 ci deloc..

DanielaH
Moderator
În acest moment, pentru o parte din clienți, există niște probleme la vizualizarea și descărcarea detaliilor de convorbiri din My Orange. Mai avem o întrebare similară aici https://comunitate.orange.ro/questions/2462320-probleme-detalii-convorbiri-my-orange Vă vom anunța și noi pe topicul respectiv când vom avea confirmarea că s-a remediat. Mulțumim pentru înțelegere.

FLo1
#StarMember
Nu afiseaza nici o informatie (probabil nu doar o parte dintre clienti), indiferent de client (abonament sau prepay), indiferent de perioada, indiferent ca e desktop sau aplicatie mobila. Pe scurt s-a taiat... craca, pana la remediere. Deci stand by.

Vio73
#StarMember
Da, par să fie ceva probleme, pentru că nici la mine nu merge deloc să pot vedea aceste detalii ale convorbirilor. Am încercat pe laptop acum și nimic.

DanielaH
Moderator
Problema cu vizualizarea detaliilor de convorbiri s-a remediat. @Novacean Vasile, ne poți confirma, te rog, că e în regulă și la tine acum? Mulțumim.