Abonament
Află tot ce ai nevoie să știi despre abonamentul tău: opțiuni disponibile, oferte de portare, modificare abonament.
anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Postări pe forum

Voi ați mai întâlnit asemenea batjocură sau înșelătorie

Salut! Am făcut prelungirea a 2 abonamente Fun Plus, 9 euro. Pe perioada contractuală de 2 ani, o reducere de 5 euro la fiecare. Am solicitat un telefon. Am ales un Samsung Galaxy A17 5G. Abonamentele le-am confirmat electronic din email. Am descarca...

Nikus de către Începător
  • 243 Vizualizări
  • 10 răspunsuri
  • 17 aprecieri

nu pot primi mesaje scrise din alte retele decat orange

Nu pot primi mesaje scrise prin functia MESAJE de pe telefoane din alta retea decat orange; de trimis pot trimite; am fost de mai multe ori la operatorii orange din Iulius Maal din timisoara dar problema nu a fost rezolvata; mi s-a inlocuit simul, mi...

danben de către Junior
  • 244 Vizualizări
  • 12 răspunsuri
  • 6 aprecieri

Soluționat! Inchidere abonament business si trecere pe prepay

Buna ziua tuturor.Am abonament business cu doua numere de telefon. Perioada minima de contractare a expirat, contractul e foarte vechi, peste 20 ani. Doresc inchiderea abonamentului, dar pentru pastrarea numerelor, asi prefera trecerea pe prepay.Mai ...

praxis1999 de către Junior entuziast
  • 113 Vizualizări
  • 4 răspunsuri
  • 2 aprecieri

Reofertare si prelungire

Salutare!Am  o mare dezamagire legat de prelungire, am 4 abonamente la care am cerut reofertare pentru prelungire si am primit o slaba oferta... in afara de internet nelimitat 5G si catva centi reducere nu am primit nimic. Vroiam sa pastrez pacherul ...

A__Claudiu de către Explorator
  • 290 Vizualizări
  • 18 răspunsuri
  • 18 aprecieri

Oferta mai buna in aplicatia mobila decat in magazin

Bună ziua, astăzi am mers în magazin și am ales o altă ofertă de abonament, însă în aplicația mobilă am văzut o ofertă mai bună și mai avantajoasă. Dacă accept acum oferta văzută în aplicație, trebuie să plătesc vreo taxă sau penalizare pentru oferta...

1000268946.jpg
botanben de către Începător
  • 88 Vizualizări
  • 2 răspunsuri
  • 1 aprecieri

Abonament suspendat

Bună ziua, am plătit cu OP din BT în BT, în cat timp se rezolvă? Trebuie să mai merg în magazin? am dat e-mail am sunat de nenumărate ori la 300, de pomană,…  Multumesc.

Abonament 3 euro pe lună, in myorange îmi apare 3,99 euro

Bună ziua, eu am fost client la orange pe abonament,apoi m am portat la digi.Am revenit la orange,oferta 11,99 euro-reducere 8,99 euro.Ar fi 3 euro pe lună 12 luni.In aplicația myorange îmi apare 3,99 euro.De ce oare?Am sunat la 300,mi se a spus că l...

Mihai221 de către Începător
  • 485 Vizualizări
  • 25 răspunsuri
  • 33 aprecieri

Soluționat! Schimbare numar de telefon

Buna seara. Stiti daca pot sa-mi schimb numaru de tel. Desi sunt in timpul contractului? Precizez ca am contractul pana in Februarie 2027. Multumesc pt raspuns. Eu vreau sa schimb nr de telefon atat, si sa pastrez contractul.

Simona19 de către Junior entuziast
  • 135 Vizualizări
  • 2 răspunsuri
  • 2 aprecieri