anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Program de fidelizare la terminarea contractului

Vio73
#StarMember
Credeți că ar fi util un program de fidelizare la terminarea contractului, în funcție de anumite criterii? Mi s-ar părea util să existe un program corect de fidelizare în funcție de vechime, mărimea abonamnetului/lor, numărul de abonamente, etc. Nu mi se pare corect ca un abonat care are doi ani vechime să aibă beneficii mai multe decât unul cu 15, doar că amenință cu plecarea. Ce părere aveți?
1 Soluţie acceptată‚

Razvan
#StarMember
Da, asa ar trebui, ca ofertele de retenție sa fie mai transparente și cei mai vechi abonați, care au fost loiali companie sa primească discounturi direct proporțional cu valoarea abonamentelor. Astăzi, companiile aleargă după clienții mobili, care prin portare se rotesc odată la 2 ani, încurajându-i cu oferte de nerefuzat, urmând ca după 2 ani sa plece, fiind la rândul lor nemulțumiți ca și alții primesc oferte mai avantajoase la portare, decât ei la retenție. Tendința globală este, cu cât ești mai vechi în rețea, cu atât scad șansele sa obții o oferta avantajoasă, deoarece comoditatea și obișnuința devine rutină.

Vizualizare soluţie în postul original

30 Răspunsuri 30

Mădălin
Cunoscător certificat
Orange are oferte cu mult mai bune pentru încheierea unui contract nou cu număr nou decât unul vechi de 15 ani fiindcă cel care are numărul de 15 ani nu pleacă în altă rețea atât de ușor....Probabil politica lor este bazată și pe un pic de psihologie inversă directa

FLo1
#StarMember
"Nu spera si nu ai teama" / Ramai calma si ia seama / Chiar si Eminescu a scris / Sa nu luati viata ca vis. /// Si eu am sperat candva / Ca vechimea va conta / Pana cand am realizat / Ca vechimea-i doar.... un blat. /// Facut ca Orange sa te tina / Captiva si fara vina, / Abonamentul sa-ti platesti / Sau alte servicii de poftesti. /// Asa-am ajuns de-am renuntat / Si-am reziliat acel contract / Si banii facturii alocati lunar / Profit devin direct in buzunar. /// Fidelitatea e un ambalaj / Ce ti se-ofera tie, ca un avantaj / Ca daca pretul facturii ar purta o vina / Fidelitatea sa te mai retina.

Ascary
Campion certificat
Felicitari Flo,esti mare man,ai ajuns celebru pe pagina Orange 🙂 https://www.facebook.com/138463526183747/posts/3518975941465805/

FLo1
#StarMember
@Ascary: stii povestea cu celebritatea? Poate sa fie fatala. Nu se stie niciodata, dar trai-vom si vom mai vedea orice viata ne va da. Pe de alta parte, ma dedic Comunitatii asa cum si voi o faceti ajutandu-ne reciproc si neconditionat de alte foloase banesti sau materiale. Totul pentru informatie, dezvoltare & fun.

Ascary
Campion certificat
Frumos spus. Multumim Flo!

Săvut_Vasile
Începător
Cu vechime 9 ani

FaraUnID
Campion certificat
@Săvut Vasile Din pacate, la Orange, vechimea in retea a devenit un fel de apa de ploaie in momentul in care se solicita o renegociere de abonament. Clientii care vin din portare au acces la oferte net superioare, comparativ cu ofertele de fidelizare pentru abonatii cu vechime considerabila.

AdrianB1221
Junior

Cum se face ca, dupa 26 ani (!!!) orice "oferta" de la orange e cu 50% mai mare decat ceea ce am acum? Orice abonament NOU e la o treime din ce ofera MAREA companie pentru cei care au fost atat de **beep** incat sa stea un sfert de veac!!!! Sa va fie rusine, orange

Salutare!

Ce anume ceri si se ofera mai scump si de la ce pret pleci? Stii ca poti ramane la oferta actuala, nu? Totusi, in ofertele recente ai inclus Netflix, Youtube Premium si HBO Max (ori perioada limitata, ori la pret redus).

Daca ai abonament (sper ca esti client Orange si nu doar postezi aici aiurea), intra si fa o simulare - prelungire abonament. Apoi, alege "abonament nou" si vei vedea despre ce vorbesc! Netflix si alte prostii - de ce, cand exista totenti??? Eu spun despre LIPSA DE RESPECT SI CONSIDERATIE pentru clientii vechi

Sunt cartelist. Cât am fost abonat, am folosit Djingo sau formularul de contact unde ceream ce doream. Da, ma uitam sa vad ce oferă noile abonamente ca să am un etalon. 

Aia zic - cartela... Te rog eu, daca nu stii despre ce e vorba, nu mai posta aiurea. Sau vanezi puncte / insigne / ecusoane pentru postari otova?

Am o rugaminte: am fost abonat si stiu prea bine ce zic, deci sa lasam comunicarea asa cum ar trebui: pe subiect. Cand doream fidelizare, ma uitam pe site doar informativ. Nu am primit niciodata un abonament de pe site (nici ca suma, nici ca beneficii).

Legat de postari: daca crezi ca asta fac, iti recomand sa te mai informezi putin. Nu ne cunoastem si nu cred ca are sens ne certam aiurea pe... forme.

Imi reiterez afirmatia ca, atunci cand vrei fidelizare, o ceri (cu subiect si predicat cu ce vrei), nu o cauti. Banii sunt la tine, nu la Orange. Restul e cancan (nu ziarul).

Asta ziceam: postezi aiurea, tu esti pe cartela! Am cerut - orange, pe care ii pretuiesti atat, nu dau ABSOLUT NIMIC! Nu ne cu oastem, dar recunosc un postac (angajat orange undercover) cand intalnesc unul.

eu ma opresc aici, cearta-te cu altii, sigur mai gasesti si (multe) alte topic-uri la care te pricepi (la toate, vad, doar sa proslavim dialog-ul / primul nume al companiei, nu stiu daca ai auzit SI de asta

Apreciem dacă veți continua să dezbateți ideea, fară atac la persoană. Nu există păreri bune sau mai puțin bune, ci doar idei, opinii și feedbaackuri, schimburi de experiențe care ne ajută pe toți să ne imbunătățim.

Vă rog să reveniți la subiectul topicului și să respectați Principiile Comunității. Mulțumim.