anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Fidelizare vechime

Aliz
Junior entuziast

Bună. Aș vrea să știu dacă există vreo recompensă, bonus sau orice alt beneficiu pentru fidelitate în rețeaua Orange mai mare de 10 ani. 

Niciodată nu am primit nimic. 

21 Răspunsuri 21

Pololică
#StarMember

Salutare! 

Beneficii în ce sens? Abonamentele sunt deja nelimitate și reducerile la pachetele de servicii cred că sunt destul de mari (adică, abonamentul de mobil îl poți lua la 3E pentru 10GB sau 7,5E pentru nelimitat tot plus 8E net și TV, deci cu 16E nu duci grija). Dacă vrei și telefon, probabil ajungi cam în 20-25E cu totul.

Dacă ar fi limite de consum, probabil fidelizarea s-ar simți mai bine. 

Vio73
#StarMember

Salutare!

Acum sunt multe beneficii. Eu am peste 25 de ani vechime , ca și abonat , iar atunci, la un abonament de 4 dolari/ lunar, nu aveam niciun minut inclus. Adică ce vorbeam, plăteam extracost.

Astăzi ai nelimitat totul la câțiva euro/ lunar.

Beneficiile Orange Thank You sunt aici . Detaliile le poți afla și mai jos in pagină, la ,, Întrebări frecvente ".

Baftă!

-  minute nelimitate si internet nelimitat... sunt cam peste tot. Nu numai la Orange.  Deci nu stiu cum s-ar putea numi acest serviciu... beneficiu.  In asta consta abonamentul, si Orange nu are preturi sau abonamente speciale, comparat cu ceilalti provideri de telefonie mobila. 
- bonus internet la abonament .... 512Mb/Luna pentru un an petrecut in reteaua Orange.  Daca ai internet nelimitat...te las pe tine sa iti dai seama cam cat de redundant este acest "beneficiu" 🙂

singurele care ar putea constitui cu adevarat un bonus pentru fidelizare, ar fi reducerile/voucherele pt aparatele mobile au accesorii, dar si aici se intampla lucruri comice:

De exemplu acum , Honor Magic V3 apare in Orange Shop cu o reducere de 400 Eu prin voucher, pretul final (suma din voucher fiind scazuta) fiind undeva la 7000 + putin RON.

In conditiile in care la o verificare simpla, pe un site de preturi se observa ca toti (cei care apar acolo, fara a utiliza vreun filtru specific pentru afisarea rezultatelor).. toti comerciantii de acolo comercializeaza acest telefon la un pret intre 7000 - 7500 ron, intreb oare, ce rost are acest voucher de 400 Eu in oferta Orange?  Ce fidelizare/clienti noi pe abonamente bune  (si ca pret si ca resurse) ar putea aduce, mai ales ca cineva care ar dori acest telefon il poate lua de la concurenta si fara a se inhama 24 luni la un abonament? 

Bazat pe ofertele Orange (nu toate, poate unele chiar sunt oferte reale si in adevaratul sens al cuvantului oferta), Orange nu sta chiar bine - as putea zice ca sta chiar foarte prost - la fidelizarea abonatilor, in special al abonatilor vechi care nu au abonamente de firma sau mai multe abonamente pe acelasi client. 

PS: reducerea de 50% sau alt procentaj din valoarea initiala la abonament, personal nu as numi-o fidelizare, ci doar mentinere a clientilor care trebuie sa isi prelungeasca abonamentele spre finalizare, sau aducere de clienti noi.

Sunt client Orange de mai bine de 20 ani (abonament). Inainte ca limitele de internet sa fie atat de generoase, am primit extra GB de net pentru tot atatea luni cata vechime aveam in retea. 
Totodata, de ziua mea primesc bonus in retea pe care, mai nou, il aloc carui nunar vreau eu - intre timp am mai multe avonamente pe numele meu. 
Insa nu stiu cat de apreciate mai sunt acum astfel de bonusuri de net, avand in vedere ca si cel cel mai mic abonament are suficienti GB de net. 
cred ca cea mai buna combinatie este atunci cand iti reinnoiesti abonamentul si poti negocia. 

Aliz
Junior entuziast

Nu vorbesc de atunci. Vorbesc de acum, după atâția ani de abonament.  Abonament care nu întotdeauna a fost generos sau rentabil. Abonament care nu mi-a permis să îmi cumpăr nici măcar un telefon în rate. Despre ce beneficii vorbiți?  Concret, nu vorbe. 

Faptul că există internet nelimitat și aproape totul nelimitat la majoritatea abonamentelor, că se oferă ceva puncte thank You la factură, că la reîncărcarea unui prepay de minim 6 euro, etc. Sigur că ne dorim cu toții mai mult, doar că asta ni se oferă.  

Plata in rate pe factura, Orange TV GO (folosit recent in Bulgaria) zic ca ar fi doua. Si aplicatia TV este gratuita (cu numar diferit de canale in functie de abonamentul mobil), dar ... poate fi o varianta pentru perioadele cand esti "in deplasare".

Nimic pentru fidelizare / retentie!!! Eu daca vreau sa prelungesc abonamentul, imi "ofera" orange o marire de 50% la costul de acum. Aia e, cand te ajungi lider de piata, creste si aroganta

AndradaGO
Junior

Am pățit și eu la fel, când am dat click 

Afaa456
Junior entuziast

Dacă ai nelămuriri sau vrei activare directă poti prin My Orange – este cel mai rapid mod pentru bonusuri digitale, prin relații cu clienții – sună la 300 din rețeaua Orange sau la 0374 300 300 sau la un magazin Orange, unde pot verifica contul tău și activa bonusurile manual

AdrianB1221
Junior

Nu! Cate 512 MB pentru fiecare an! Atat! 

Vio73
#StarMember

Din păcate, aici ai dreptate. Eu prelungesc abonament cu achiziție de telefon, din magazinul online, de regulă Smart 11 și am reducere 2 euro/lunar prin Orange Family. 

ceea ce e NIMIC! Dar, cum ziceam - aroganta locului I

Trixen
#StarMember

Salutare,

Sub o forma sau alta, am deja 27 de ani in Orange. Am prins toate vremurile si aproape toate ofertele, am avut servicii de toate felurile, iar acum stau sa ma gandesc ca beneficiile pe care le apreciez eu sunt... ceva mai diferite.

Hai sa exemplificam:
- sunt la al doilea telefon scump cumparat in rate; ratele imi sunt de ~100 lei lunar, ceea ce nu puteam obtine la niciun alt operator (abonamentele mele sunt sub 10 euro fiecare). Pentru mine, acesta este un beneficiu.
- ratele de la telefoane nu mi-au afectat scorul de credit. Puteam lua prin card de cumparaturi, dar acolo ma afecta. Pentru mine, acesta este un beneficiu.
- de-a lungul timpului am avut foarte multe puncte Orange Thank You. Am luat doua televizoare smart de diagonala mare pentru care am mai pus ~500 lei (si pe aia in 4 rate). Am facut asta cu ultimii bani ramasi dupa ce mi-am luat casa; nu mi-as fi permis sa iau din alta parte si aveam limita de credit oricum la maxim. Pentru mine, acesta este un beneficiu.
- la abonamentele mele mici nu am internet nelimitat. Cei 512 MB/luna pentru fiecare an in retea se aduna si ma ajuta sa stau linistit ca nu depasesc traficul indiferent ce fac. Pentru mine, acesta este un beneficiu.
- mai nou, cand internetul fix a fost indisponibil, am primit automat internet nelimitat mobil pentru cateva zile. Asta m-a ajutat sa lucrez de acasa si sa fac hotspot fara grija. Mai mult, routerul meu permite utilizarea unui hotspot pentru intreaga retea, asa ca am avut internet pe toate dispozitivele. A functionat mai greu, dar a fost stabil. Pentru mine, acesta este un beneficiu.
- copiii si parintii mei folosesc Yoxo. Desi e serviciu separat, faptul ca pot sta linistit ca ii pot ajuta si nu se pot inscrie aiurea la servicii cu taxa suplimentara a reprezentat liniste si siguranta. Nu a fost perfect, dar s-a rezolvat intotdeauna. In plus, beneficiez de ofertele alea de 9 lei cu 10GB, iar inainte de asta aveam oferta de lansare cu 19 lei cu bani inapoi. Pentru mine, acesta este un beneficiu.
- faptul ca pot plati anumite abonamente (precum YouTube) pe factura Orange este un beneficiu pentru mine. Ma refer la servicii platite prin Apple/Google, nu la cele luate direct prin Orange. Bonus: exista un prag maxim lunar pe care nu il pot depasi, deci stau linistit ca nu cumpara nimeni accidental de mii de lei produse digitale.
- faptul ca am fost intr-un Orange Shop cand am avut nevoie de ajutor cu Number Share si am stat ore intregi pe parcursul mai multor zile alaturi de echipa de acolo si alaturi de echipa tehnica din centrala, a insemnat sa ma simt apreciat. Pentru mine, acesta este un beneficiu.
- am facut schimbari contractuale (de la firma la PrePay, de la PrePay la abonament, de la abonament la Yoxo/PrePay, cesiune partiala de servicii) fara sa se uite nimeni stramb la mine si fara sa stau cu orele la coada in Shop. Pentru mine, acesta este un beneficiu.
- faptul ca am putut schimba un telefon nou in ziua in care l-am primit prin curier pentru ca eu vedeam un pixel mort si am refuzat sa il accept ca fara defecte a fost un beneficiu.
- cu cateva luni inainte de iesirea din perioada minima contractuala si avand si telefon luat in rate, am putut sa imi reduc din interfata online valoarea finala platita a abonamentului cu 2 euro. Asta chiar luna trecuta. Pentru mine, acesta este un beneficiu.
- cand eram in roaming si am intampinat probleme (inclusiv in SUA cand nu stiam ca trebuie sa activez roaming pretutindeni) am gasit un operator uman dispus sa ma ajute prin interfata web. Pentru mine, acesta este un beneficiu.

Daca mai stau sa ma gandesc, cred ca mai am exemple. E perfect? In niciun caz. Intotdeauna se poate mai mult, mai ieftin sau din alta parte. Am ajuns insa la concluzia ca platesc poate marginal mai mult decat in alte parti (vorbim de 3-5 lei, nu de 10-15 euro) si am parte de continuitate in servicii, nu mai da nimeni gauri in ziduri, nu mai trebuie sa schimb permanent setari, nu ma mai enervez. Oare timpul si energia mea nu valoreaza mai mult pentru mine? Oare astea nu sunt ele insele beneficii ale vechimii?

Inca un exemplu: am avut o perioada in care faceam conferinte. Faptul ca aveam abonament "vechi", cu 5000 de minute incluse, m-a ajutat sa nu platesc niciodata in plus pentru conferinte. Plata a fost introdusa doar pentru abonamentele cu minute nelimitate. 5000 de minute nationale erau, pentru mine, echivalent cu minute nelimitate. Iar pe acelasi abonament de 5 euro aveam si roaming - asta desi nu mai erau pe piata abonamente cu roaming sub 8 euro in acea perioada (in acea perioada am testat si Digi si stateam doar pe 3G, telefonul mai mult NU mergea iar netul nici atat). Astea sunt beneficiile de vechime invizibile din exterior, dar pe care eu le-am simtit din plin.

Asadar, eu consider ca am primit din plin recompense si beneficii de loialitate, insa nu sub forma financiara tot timpul. Am in continuare servicii de backup de la concurenta (atat Vodafone cat si Digi), insa nu intentionez sa plec de la Orange.