la 10-08-2025 10:59 PM - editat ultima oară la 11-08-2025 09:24 AM de DanielaH
Cum se poate anula un contract de fidelizare facut telefonic, facut acum 4 zile cu un pacient internat in spital cu cancer generalizat, fara discernamant (avea probleme de comunicare , delir ), in metastaza si care a decedat intre timp (felicitari, Orange, ati ajuns intre timp la performanta sa incheiati abonamente si cu persoanele murimbunde). Am facut intre timp trei tentative de anulare, ca sa ma incadrez in cele 14 zile de anulare, dar vad ca de o saptamana sunt pasat de la unul la altul. Fac cererea miercuri, joi primesc mesaj ca voi fi contactat, vine vineri, primesc mesaj ca le pare rau ca nu au reusit sa imi rezolve problema si saptamana incepe de la capat. Problema e ca imediat o sa treaca cele 14 zile si o sa fie un motiv ca nu am respectat termenul de 14 zile. Mentionez ca sunt client in retea de 27 de ani, nu era reteaua Orange, era DIALOG cand am facut primul abonament.
11-08-2025 01:03 AM - editat 11-08-2025 01:12 AM
msbml, bun venit in Comunitate!!!
In primul rand condoleante pentru pierderea suferita!!!
Cat despre prelungirea de abonament, asa cum stii deja, trebuie depusa cererea in maxim 14 zile, ceea ce ai si facut. Cererea exista, are numar de inregistrare, ai dovada ca ai actionat in timp util. E treaba lor daca nu actioneaza in consecinta.
Nu am inteles cine e titularul, tu sau persoana decedata. Daca esti tu, ar fi ideal daca ai in zona un Orange SHOP, te duci acolo si nu pleci pana nu obtii actul de reziliere. Daca vrei sa pastrezi numarul, poti cere sa fie trecut pe prepay. Daca titularul e persoana decedata, se anuleaza oricum contractul, tot mergand la un Shop cu o copie a certificatului de deces. Mai poti din aplicatia My Orange, secțiunea: Altele > Contact și feedback > Scrie-ne. Acolo poti trimite certificatul de deces si cererea de reziliere in consecinta.
11-08-2025 01:03 AM - editat 11-08-2025 01:12 AM
msbml, bun venit in Comunitate!!!
In primul rand condoleante pentru pierderea suferita!!!
Cat despre prelungirea de abonament, asa cum stii deja, trebuie depusa cererea in maxim 14 zile, ceea ce ai si facut. Cererea exista, are numar de inregistrare, ai dovada ca ai actionat in timp util. E treaba lor daca nu actioneaza in consecinta.
Nu am inteles cine e titularul, tu sau persoana decedata. Daca esti tu, ar fi ideal daca ai in zona un Orange SHOP, te duci acolo si nu pleci pana nu obtii actul de reziliere. Daca vrei sa pastrezi numarul, poti cere sa fie trecut pe prepay. Daca titularul e persoana decedata, se anuleaza oricum contractul, tot mergand la un Shop cu o copie a certificatului de deces. Mai poti din aplicatia My Orange, secțiunea: Altele > Contact și feedback > Scrie-ne. Acolo poti trimite certificatul de deces si cererea de reziliere in consecinta.
11-08-2025 04:45 AM - editat 11-08-2025 04:45 AM
Salutare!
Sincere condoleanțe și Dumnezeu să-l odihnească în pace!
E o situație extrem de neplăcută, dar care, dacă nu se rezolvă prin sesizarea respectivă, oricum contractul se închide prin depunerea unei cereri de reziliere, cu dovada certificatului de deces la un magazin Orange Shop sau prin orice metodă de contact existentă aici .
Ai detalii aici:
https://share.google/ixknPyo14O5ziPp9L
Baftă!
la 11-08-2025 09:17 AM
Salutare!
Condoleante! Depunerea certificatului de deces al titularului va rezilia fara niciun fel de probleme contractul titularului.
ATENTIE: daca sunt mai multe numere (in special portate), se vor inchide si acestea.
Daca abonamentul a primit reduceri, acestea nu vor putea fi cerute ca despagubiri.
PS: daca titularul nu avea mandatar pe cont, Orange nu poate sti situatia de discernamant a unui client. In cazul in care ar fi stiu, aproape sigur contractul s-ar fi inchis la momentul notificarii in cazul in care nu s-ar fi depus si un document de administrare al altei persoane (cunosc din experienta ca un contract semnat de o persoana sub tratament mintal, dar cu discernamant, a fost respins de instanta cand s-a cerut autentificarea la Judecatorie).
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor