la 18-11-2025 05:32 PM
Buna seara. In prezent sunt abonat al, Dumnezeu sa-l ierte, Telekom😁. Trecerea la Vodafone mi se pare , deocamdata , nu prea agreabila. Despre Digi...am lucrat la ei , ca si agent de teren, cu ani in urma si stiu ce vindeam...iluzii, atunci. Nu neg ca , poate , intre timp lucrurile s-au mai schimbat, dar eu sunt foarte neincrezator in Digi. Deci imi ramane ultima solutie ORANGE. Nu am avut niciodata de a face cu reteaua Orange, poate doar la alegeri , am inteles ca tabletele folosite atunci erau in aceasta retea. Puteti sa-mi dati cateva sfaturi? Am citit unele subiecte de aici, dar tot nu m-am convins, nici pro, nici contra. Cineva spune aici ca, pana la urma, alegi reteaua in funtie de ce nevoi ai. Pe mine ma intereseaza acoperirea retelei cu voce si date si, din ce inteleg, Orange ar fi nr. 1. Deci ce ma sfatuiti? BTW ma duc maine sa-mi iau un SIM sa vad calitatea semnalului, problema este ca la doua magazine , propriu si Imedio, nu am gasit. Mai caut.
18-11-2025 08:44 PM - editat 18-11-2025 08:51 PM
Găsești mai jos numerele utile pentru utilizatorii prepay (inclusiv pentru a afla resursele disponibile):
https://www.orange.ro/help/numere-utile-prepay-1168
Dacă nu ai suficienți GB, poți instala aplicația My Orange, îți poți asocia numărul și poți juca jocul Bonus Pocus pentru a câștiga trafic de date suplimentar. De asemenea, activarea opțiunilor direct din contul My Orange îți poate adăuga GB în plus la ofertă.
Campanii Orange la care se pot câștiga premii:
la 18-11-2025 05:42 PM
"Pe mine ma intereseaza acoperirea retelei cu voce si date si, din ce inteleg, Orange ar fi nr. 1. Deci ce ma sfatuiti? BTW ma duc maine sa-mi iau un SIM sa vad calitatea semnalului, problema este ca la doua magazine , propriu si Imedio, nu am gasit. Mai caut."
Salut!
Aceste este cel mai bun sfat pe care îl poți primi, fix ce ai scris acolo. Ia un SIM Orange PrePay si vezi cum e semnalul, in zonele de interes. Apoi treci la chestiile de "finețe" - abonament SMART vs FUN , etc. Dar cel mai e important e sa vezi cu ochii tăi cum stai cu "acoperirea" semnalului si dacă ești mulțumit.
la 18-11-2025 05:45 PM
Multumesc pentru raspuns.
18-11-2025 05:56 PM - editat 18-11-2025 06:04 PM
Salutare!
Așteptăm să ne spui dacă Orange este rețeaua numărul 1. Cartelele prepay se găsesc de obicei si în anumite magazine obisnuite sau în service-uri de telefoane, însă este ciudat că nu aveau în magazinul propriu. Poți comanda o cartelă prepay și online, fie ca SIM fizic, fie ca eSIM. De asemenea, poți activa un abonament YOXO ca să testezi rețeaua, fără perioadă contractuală. Rămâne să decizi dacă te grăbești sau nu (livrarea SIM-ului fizic acasă poate dura câteva zile).
la 18-11-2025 07:46 PM
Salutare!
La partea de rețea și acoperire, dacă nu stai prin locuri izolate sau în clădiri care au ecranare, ar trebui să fie în regulă. Depinde ce fel de așteptări ai, dar eu zic și cred că ar trebui să fie în regulă. Eu sunt de la începuturile Dialog și am mai fost temporar și pe la alții. Acum, fiecare vede ceea ce îl interesează!
Succes!
18-11-2025 07:54 PM - editat 18-11-2025 07:58 PM
Salut! Am primit un sim prepay grauit de la orange și ti-l dăruiesc, ca să testezi rețeaua in zona ta de interes. Tot ce trebuie să faci este să platesti cv transportului. Are 5 euro pe el la activarea simului.
la 18-11-2025 08:31 PM
Multumesc tuturor pentru ganndurile bune. Am fost in magazin si am luat cartela si am inceput sa butonez. Am totusi o nelamurie pe care am uitat sa o rezolv cu reprezentantii magazinului. Am achizitionat cartela de 5 E. In reclama spune ca am bonus 60 Gb de net +6 din oferta =66 Gb, dar cand am dat click pe detalii nu apar pe nicaieri cei 60 Gb spune acolo ca nua voi avea decat 6 Gb. Puteti sa ma lamuriti cat internet este pe cartela , la prima activare? Exista un numar la care pot suna , care sa-mi spuna cat si ce mai am din servicii pe cartela? Multumesc si sa ma scuzati daca deranjez prea mult cu intrebarile mele. Daca considerati ca nu este conforma postarea va rog sa o stregeti.
la 18-11-2025 08:39 PM
Ai primit bonus 60 GB internet. Bonusul are valabilitate 28 de zile si poate fi folosit national cu o optiune de minimum 5 euro credit, iar in roaming cu o optiune de minimum 12 euro credit, in limita de date in roaming SEE. Cred ca am gasit in SMS-URI raspunsul
18-11-2025 08:44 PM - editat 18-11-2025 08:51 PM
Găsești mai jos numerele utile pentru utilizatorii prepay (inclusiv pentru a afla resursele disponibile):
https://www.orange.ro/help/numere-utile-prepay-1168
Dacă nu ai suficienți GB, poți instala aplicația My Orange, îți poți asocia numărul și poți juca jocul Bonus Pocus pentru a câștiga trafic de date suplimentar. De asemenea, activarea opțiunilor direct din contul My Orange îți poate adăuga GB în plus la ofertă.
Campanii Orange la care se pot câștiga premii:
la 18-11-2025 09:01 PM
Am jucat, multumesc , am activat 50 Gb. Asa ceva este super. Multumesc încă o data.
18-11-2025 09:05 PM - editat 18-11-2025 09:06 PM
Pe viitor folosește aplicația my Orange pentru gestionarea numărului ( abonament sau prepay). Sunt campanii la care poți participa. De asemenea atunci cand încarci cu o opțiune prepay direct din my Orange primești bonus suplimentar de GB.
la 18-11-2025 09:26 PM
Mulțumesc pentru tot. Sunteti cu totii ok. Nu am am avut de a face pana acum cu Orange, chiar nu am de unde sa stiu toate secretele. Dar vreau sa le invat.
la 21-11-2025 07:36 PM
Semnal din belsug, viteza pe saturate...nu cum se lauda altii. De Vodafone-FUGI!!!
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor