la 25-11-2025 07:58 AM - editat ultima oară la 25-11-2025 08:39 AM de DanielaH
va salut
Prin intrebarea mea , poate vede si vreun angajat destept si ne-corupt , al ORANGE.
Daca in luna Iulie te portezi de la Orange la alta retea , repet LUNA IULIE, de ce reteua la care te-ai portat face magarii -frauda-inselatorie si iti prezinta facturi din luna MAI-IUNIE , ca fiind neplatite?
daca nu ati inteles repet- in LUNA iulie , pe 17 m-am portat de la ORANGE la alta retea. In reteua unde m-am portat , numerele mele de telefon , care contractual erau la ORANGE , cu servicii de la ORANGE , cu facturi platite la ORANGE , apareau si in alte facturi cu 2 luni in urma la alta retea.
ORANGE A RASPUNS SIMPLU SI CLAR:
Numerele xxx si xxx au fost portate in 17 iulie
Din pacate nu te putem ajuta cu sesizarea ca sau emis facturi pe aceste numere si anterior portarii...
Deci:Eu ca si companie , pot face facturi miilor de persoane sa plateasca si mie abonamentul ORANGE , caci ORANGE nu te poate ajuta
la 25-11-2025 09:36 AM
inchideti acest post.. ORANGE A TRANSMIS CA NU EXISTA SOLUTIONARE . DECI ORICINE POATE EMITE FACTURI PE SERVICIILE LUI ORANGE , SI VEI FI AMENDAT JUDECAT , CA ORANGE NU ARE CADRU LEGAL.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor