anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Emitere facturi anterior portarii de la Orange la alta retea

RvGCHOSTING
Începător

va salut

Prin intrebarea mea , poate vede si vreun angajat destept  si ne-corupt , al ORANGE.

Daca in luna Iulie  te portezi de la Orange la alta retea ,   repet   LUNA IULIE, de ce reteua la care te-ai portat  face magarii -frauda-inselatorie si iti prezinta facturi din luna MAI-IUNIE , ca fiind  neplatite?  

daca nu  ati inteles   repet-  in LUNA iulie , pe 17  m-am portat  de la ORANGE la alta retea.  In reteua unde m-am portat , numerele mele de telefon , care contractual erau la ORANGE , cu servicii de la ORANGE , cu facturi platite la ORANGE , apareau  si in alte facturi cu 2 luni in urma la alta retea.

ORANGE A RASPUNS  SIMPLU SI  CLAR:

Numerele xxx si xxx au fost portate in 17 iulie

Din pacate nu te putem ajuta cu sesizarea ca sau emis facturi pe aceste numere si  anterior portarii...

Deci:Eu ca si companie , pot face facturi  miilor de persoane   sa  plateasca si mie   abonamentul ORANGE , caci  ORANGE nu te poate ajuta

1 Răspuns 1

RvGCHOSTING
Începător

inchideti acest post.. ORANGE A TRANSMIS CA NU EXISTA SOLUTIONARE .  DECI  ORICINE POATE EMITE FACTURI PE SERVICIILE LUI ORANGE , SI VEI  FI  AMENDAT  JUDECAT , CA ORANGE NU ARE CADRU LEGAL.