anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Oricine ma suna imi apare numar privat

Buna ziua! De vreo 3 zile , oricine ma suna imi apare număr "necunoscut" sau " numar privat" . Am verificare opțiunile cu " id apelant" și cam toate posibilitățile care le am găsit accesibile pe internet ,dar fără rezultat ..

16 Răspunsuri 16

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Salut,

SIM-ul in alt telefon se comporta la fel? Daca da, problema ar putea sa fie pe cont. Daca nu, la telefon.

Client Orange

Am încercat sa mut sim ul în alt telefon . Din păcate se comporta la fel . Telefonul nu are mai mult de 3 luni ,modificări în cont sau prin telefon din nou,nu am făcut.

 

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Atunci problema pare sa fie pe cont. De cat timp se manifesta problema?

Incearca sa dai un telefon la 300 sau 0374 300 300 (din orice retea), si vezi daca se poate face ceva. Pare o problema cu serviciul Caller ID.

Client Orange

De 3 zile. Prima zi doar la un contact din agenda făcea asa . Și pe urma la toți.  Am sunat și la 300 și la celalalt număr.  La 300 n am rezolvat nimic ,neavând o posibila "optiune" pentru asa ceva , iar pe cealalt,unde as putea vorbi cu cineva, program de Luni pana Vineri . Mi e mai tare de numerele "fantoma" care m ar putea suna . Fizic m am prezentat la o discuție cu un angajat de la Orange , și surprinzător mi au relatat sa fac ceea ce puteam găsi și pe internet . Asa ca..aștept de vineri de după masa pana mâine sa iau legătura cu cineva telefonic ca mi am prăjit răbdările.  

Mulțumesc oricum!

Dar tu cand suni, cum apare pe telefonul celui apelat?

Ai avut numărul suspendat și a fost reconectat?

Ce telefon ai?

Cum a spus și Radu, afișarea ID ului apelantului ține de rețea. Daca problema nu e din rețea și pe contul tău, poate fi SIM ul tau de vina și ar trebui schimbat. Ai SIM fizic sau eSIM?

DETALII: https://consumer.huawei.com/ro/support/content/ro-ro00407025/

Al meu apare

SamsungA13

SIM fizic 

Suspendat niciodata

Atunci mai rămâne să încerci varianta cu schimbarea SIM ului...

Probabil ca da 🤔

Mulțumesc!

Cu plăcere!!! Sa ne ții la curent cu ce ai rezolvat.

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Optiunea nu e pe partea ta, e pe partea Orange. Nu ai ce sa vezi in My Orange, daca la asta te referi. Nu stiu sa ai optiune in telefon sau undeva care sa-ti permita sa ascunzi apelurile primite. Ai ceva optiuni, dar sunt pentru apelurile efectuate, din cate stiu eu. Se poate sa gresesc. Cine te suna, te poate suna cu numar ascuns. Dar din nou, asta e o optiune pe partea celui care suna, nu pe partea celui care primeste.

Eu zic asa:

1. mai da un telefon la 300 (incepand de maine, ca in seara asta nu cred ca ai cu cine sa vb), le explici situatia, le spui ca face la fel si in alt telefon (ceea ce e important de mentionat) si vezi daca pot sa faca o resetare pe cont.

2. daca nu merge nici dupa asta, poti incerca si o inlocuire de SIM. Cu toate ca nu vad ce ar putea sa fie pe SIM...si de ce ar incepe asa dintr-o data. Dar nu te costa nimic (decat eventual timp pentru un drum intr-un Orange Shop).

Client Orange

delfinas
#StarMember

Bianca Mădălina, bun venit in Comunitate!!!

Ai bifat "rețea prestabilită" la ID apelant și ai restartat telefonul după aceea?

Screenshot_20230115_165151_Call settings.jpgBună! 

Am încercat cam tot ce mi a trecut prin cap.. Imediat ajung sa I fac plecăciuni numa sa meargă.

Am mutat sim ul in alt telefon , i am dat reset , l am inchis de tot , pornit iar , am schimbat cartela in SIM2 din SIM1 , m am uitat peste tot in telefonul asta. 

În cont nu am modificat absolut nimic , factura e plătită din prima zi , ca am mai văzut aici ca ar mai putea fi o posibila problema..Cedez:))

Am ajuns sa cunosc mai bine telefonul, printre altele la cât la butonat azi 😄

DanielaH
Moderator

@BiancaMădălina, ai luat legătura cu colegii noștri? S-a rezolvat situația?