anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Mesaj pentru toti cei care vor sa isi faca abonamente noi sau sa-si prelungeasca, fugiti de Orange.

IonutFratiman
Junior entuziast

Inainte cand aveai o interactiune cu cei de la 300 sau faceai cerere sa fii sunat de acestia stiai ca vei fi ofertat asa cum trebuie, fiind sub protectia acelor apeluri inregistrate. Mereu, insa mereu am evitat Orange store-urile, se dau multe tepe in acele magazine fizice, mai ales la cele partenere. Am lucrat acum mult timp pe ofertare in call center la Orange si in acea perioada am sunat zeci de clienti care fusese pacaliti in magazin si nu mai stiau cum sa scape de Orange. 
Acum eu sunt unul dintre acei clienti, doar ca eu am facut cererile mele la 300. Insa aparent cand scrii pe site-ul Orange ca vrei sa fii sunat de un operator esti sunat tot dintr-un magazin Orange si atunci este la noroc daca e Orange Orange sau Orange Telekom, desi este acelasi rezultat final.
Inainte sa cititi cele 3 situatii sa va imaginati ca am avut peste 15-20 de interactiuni la Orange in ultima luna si ca in afara de 2 (doua) persoane mereu primeam informatii diferite...

In prima situatie am fost ofertat pentru 2 dintre numerele mele si mi s-a spus ca voi plati cu 10 lei mai putin la factura si chiar voi primi si 2 telefoane pentru ca fac prelungirea. Ei bine acele 2 telefoane erau in rate si defapt factura mea lunara ajungea sa fie cu vreo 50-60 de lei mai mare, desi mi s-a specificat ca va fi mai mica. Dupa cateva apeluri la 300 si dupa ce am refuzat acele telefoane la curier a ramas pe contul meu o rata la unul dintre telefoane. Cateva telefoane mai tarziu am reusit sa anulez acea rata. De ce a incercat operatorul sa imi dea si 2 telefoane in rate? De ce unul din ele a ramas ca rata pe cont desi eu nu ridicasem nici un telefon de la curier? De ce a trebuit sa dau eu peste 4-5 apeluri la 300 pentru a rezolva situatia?

In a doua situatie am facut o cerere de instalare fibra optica, o mizerie, pica netul pe wifi la fiecare cateva minute. Sunt deja cateva topicuri pe acest subiect pe forum. Dupa ce timp de o luna am avut peste 10 apeluri la 300 in care am cerut anularea acelei oferte am ajuns sa fac o noua sesizare care are timp de solutionare 30 de zile... "s-a rezolvat si asta."

In a treia situatie am facut o cerere de portare a unui nr de la Vodafone. Am fost sunat de catre un reprezentat din magazin pentru a primi acea oferta... Cererea a fost facuta pe data de 15 decembrie, de fiecare data cand am sunat la 300 sa verific statusul portarii mi s-a spus ca ca cererea este "in procesare" si ca acea cartela primita de mine are un numar provizoriu. Astazi de la 300 mi s-a spus ca defapt cererea de portare a fost anulata de reprezentatul din magazin si ca ei nu au nici un detaliu de ce a fost anulata asa ca cel mai bine este sa sun eu reprezentantul din magazin si sa caut rezolvare / caut explicatii. Insa eu am ramas cu abonamentul nou, abonament pentru care am facut cerere de reziliere..sa vedem acum daca se inchide si daca am de platit facturi pentru el..

Cum se poate sa fi scazut atat de mult calitatea interactiunilor dintre operatorii Orange si clientii sai? Serviciul clienti la Orange era punctul forte al acestuia si a fost mereu argumentul meu pentru oricine sa se mute la Orange. Calitate semnal in orase au toti... Serviciile fixe de la Orange nu sunt top, am internet de la Digi de peste 10 ani si nu am avut nici macar o problema cu netul, cum spuneam serviciul clienti era top la Orange si merita, insa nu mai este cazul. 

16 Răspunsuri 16

delfinas
#StarMember

Asta e efectul externalizarii Serviciului Clienti, sunt mai putin focusati pe Orange si nevoile clientilor sai. Ca la majoritatea companiilor mari care ofera servicii, se limiteaza cat mai mult interactiunea cu un operator uman, desj majoritatea problemelor pt care suna clientii sunt punctuale, personalizate si nu le poate rezolva un robot.

Anonim
Neaplicabil

Recepționat.

Mulțumim pentru informatii.

Anonim
Neaplicabil

Nu numai la orange este serviciul clienti sub orice critica, ci si la vodafone si telekom, cei de la digi par cei mai ok la interactiunea cu clientii, cel putin eu intodeauna am fost ajutat de cei de la relatii clienti digi si probleme au fost rezolvate foarte repede.

La orange de o saptamana tot ma chinui sa rezolv faptul ca nr meu prepay nu are perioada de gratie si toti operatorii orange spun ca este perfect normal si nu vad nici o problema. Toata lumea imi zice ce scrie pe site si anume ca perioada de gratie este de 365 zile dar eu vreau sa stiu exact data la care expira perioada de gratie pt ca nu apare in myorange nici macar in sistemele orange. Ma indoiesc ca se va rezolva vreodata va ramane asa in pom precis :))

La Digi e mai ok tocmai pt ca nu e un serviciu externalizat, cei care sunt in call-center sunt instruiti doar pt serviciile lor.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Îmi pare rău pentru experiențele neplăcute pe care le-ai întâmpinat. Din păcate, da, a scăzut mult calitatea și profesionalismul celor din Call center-ul Orange, pentru că sunt servicii externalizate în cea mai mare parte. Dar te asigur că și la alții întâmpini probleme și este uneori o adevărată junglă prin care trebuie să te descurci când este nevoie să ajungi la un rezultat. Eu nu mai iau demult nimic la Ofertare, ci pur și simplu online, având și avantajele punctelor care se triplează. Am pățit și eu la concurență destule, chiar și la închiderea serviciilor fixe. Nu că aș vrea să iau apărarea cuiva, dar observ o bulibășeală generală în societatea de astăzi. Nu mai departe de astăzi am avut și eu ceva episoade pe la Engie destul de tragi-comice, care se țin lanț de prin octombrie -noiembrie și țin de verificările la gaze pe care le-am făcut și care la ei nu apăreau, pasându-mă de la unii la alții, online sau offline. Din păcate, și la Orange, lucrurile ce se rezolvau în trecut simplu și rapid, acum sunt extrem de laborioase și greu rezolvabile, pentru că ne place să ne scărpinăm pe dreapta cu mâna stângă și câteodată ne mai și zgâriem. Poate mă înșel eu,  dar văd că nu se trag deloc concluziile necesare din atâtea și atâtea chestiuni povestite pe aici. 

Practic, uneori ține de noroc, hazard și persoanele cu care interacționezi. 

Sper să rezolvi până la urmă !

Succes!

Anonim
Neaplicabil

Nu la toti e la fel, exceptia e digi, acolo angajatii din call center chiar se pricep sa ajute, iti explica la telefon si se rezolva dintr-un apel si daca e neaparat nevoie de o echipa in maxim 1,2 ore sunt la locatie , la orange esti plasat ba la tehnic ba nu stiu unde si dupa n incercari se rezolva si numai zic ca daca e nevoie de echipa la domiciliu dureaza 1,2 zile pana vin uneori chiar si mai mult :).

Folosesc si digi si orange dar din pacate la orange trebuie imbunatatia partea  de relatii cu clientii. Cel putin la 300 efectiv vorbesti la pereti uneori ca primesti niste raspunsuri de te ia durerea de cap .

E strict parerea mea, fiecare in functie de experientele care le-a avut 🙂

Anonim
Neaplicabil

Aici nu te contrazic la Digi echipele se deplasează rapid la sesizări aici mă refer la orașele mari (Constanta).

Și serviciul relații clienți este super bun.

Anonim
Neaplicabil

Așa este. Un operator, atunci când reclamam viteza scăzută la date mobile, mă întreba mirat, păi dumneavoastră măsurați viteza în Mb/s? Am închis telefonul, pentru că era clar o pierdere de timp. Altă dată, pe același subiect, îmi explica operatorul că cei de la Digi au niște antene mititele cu care fură semnalul de la Orange și de aceea am viteza la date mobile așa de mică. Înțelegeți și Dv. cu cine avem de luptat.

Anonim
Neaplicabil

Poate unitatea lor de măsură era kilobytes 😅😅😅

Anonim
Neaplicabil

Îmi amintește cum Vodafone își face reclama la cartela.

Va oferim 150000 Mb in loc de 150 GB de parcă clienții ar fi **beep**.

Sfatul meu e sa mai adauge niste zerouri și să îi transforme în bytes.

Păi eu tocmai cu ăia am avut probleme , atât în call center, cât și la pop-up. Unul din pop-up incerca să-mi spună că viteza mică de pe telefonul mobil de la ei este așa pentru că nu știu eu să măsor vitezele. Și l-am întrebat cum ar trebui să le măsor, iar el nu mi-a zis nimic, doar că ei au peste tot viteze mari, dar oamenii nu știu. Deci există pe la toți din ăștia.

Anonim
Neaplicabil

La digi astfel de experiente sunt cam rare  totusi, sunt din anul 2004 client digi si nu am avut experiente negative deloc, adica totul sa rezolvat mereu dintr-un singur apel, nu a fost niciodata nevoie sa sun de 2 ori pt aceeasi problema, la orange in schimb trebuie sa sun de 2,3 ori la call center pana dau de cineva priceput, uite problema mea recenta cu perioada de gratie la cartela unde absolut toti dau din umeri si nu stie nimeni care e problema:), mai ales daca ai un deranjament la serviciile fixe, astepti si iar astepti :),  numai zic ca la digi rezolvi totul dintr-un singur apel nu esti trimis prin n departamente ba tehnic ba nu stiu care. 

Sa speram ca lucrurile se vor schimba in bine, pana acuma nu am avut problema legate de servicii nota 10 la calitate pt orange, dar pt suportul clienti ma abtin sa ofer o nota 

 

Anonim
Neaplicabil

Este bine venit că înainte de a contracta un serviciu să întrebăm și persoanele din apropiere (vecini) despre calitatea serviciilor din zona.

Ceea ce vedem pe forum poate fi subiectiv.

Realitatea se constată la fata locului.

Calitatea serviciului clienți Orange este cel mult mediocră, de când a fost externalizat și operatorii call center sunt plătiți cu salariul minim pe economie. Înainte râdeam de serciciul clienți de la Telekom/Vodafone, că nu te intelegi cu ei, dar se pare că nici cu ORO nu ne este rușine. In schimb, dacă dai peste o persoană din cadrul Orange, te rezolvă destul de repede. Inainte aveai șanse mai multe prin adresa de mail. La digi, serviciul call center a crescut în ceea ce privește calitatea, operatorii au mai învățat și chiar înțeleg problema pe care o expui și dacă nu se descurcă, în cursul zilei sau cel mult a doua zi, vine o echipă să verifice deranjamentul, ceea ce ORO/TLK/VOD nu este cazul. Indiferent de feed-back-ul primit, serviciul clienți ORO merge din rău în mai rău.