anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Oferta servicii pentru internet

nusica
Începător

Buna ziua,atitudinea operatorilor de Orange, lasa de dorit, am cerut mai bine de doua saptamani,o oferta si nu doresc sa comunice cu mine, spunandu- mi ca nu sunt eu titularul. Abonamentele ( doua) , le-a mārit pretul de 4 ori, ei fac legea, iar eu cand doresc sa comunic cu ei, pur si simplu imi inchid apelul. Ce pot face?

8 Răspunsuri 8

Vio73
#StarMember & October Problem Solver

Salutare 

Le faci sesizare scrisă din secțiunea Contact , mai jos în paginâ, unde scrie Trimite-ne un mesaj. Totodată, ai și număr de înregistrare la sesizarea respectivă.

Baftă!

Anonim
Neaplicabil

Salut,

Cu tot respectul, daca nu ești titularul au tot dreptul și chiar respecta regulile.

Bravo lor.

FLo1
#StarMember

@nusica: Bun venit în Comunitate. "Operatorii Orange" ar discuta și cu tine dacă ai solicita informații în calitate de titular de contract. Altfel ei nu pot oferi detalii sau schimba cerințe contractuale atât timp cât nu discută cu titularul contractului, care este decident și reprezentativ în relația contractuală cu Orange. Pentru un contract existent, informațiile trebuie solicitate și discutate de către Orange cu titularul contractului. 

nusica
Începător

Sunt titularul si le-am indicat toate datele personale.

Anonim
Neaplicabil

Atunci de ce spun că nu sunteți titularul?

Ceva sigur a ridicat semne de suspiciune.

Vio73
#StarMember & October Problem Solver

Trebuie sesizare scrisă, cum spuneam. Acolo sunt analizate mai cu atenție toate detaliile.

Anonim
Neaplicabil

Chiar și cu sesizare scrisă vei fi contactat și va trebui sa demonstrezi că ești titularul.

In acest caz motivația refuzului este foarte importanta.

Mai ales daca vrei sa faci modificări contractuale.

DanielaH
Moderator

@nusica, s-a rezolvat situația? Ai primit oferta?