la 09-10-2026 08:51 AM
Salut!
In oferta de prelungire abonament pe care am primit-o recent de la Orange se mentioneaza explicit faptul ca
La depasirea pragului de 300 GB viteza de acces va fi de pana la 2 Mbps download si 512 kbps pentru uploadAm pus AI-ul sa citeasca tona de termeni si conditii ale Yoxo (https://www.yoxo.ro/termeni-si-conditii/) contractul precum si brosura de tarife si servicii si nu a gasit absolut nimic vizavi vreo potentiala limitare.
Asadar, este corecta concluzia mea ca limitarea vitezei la depasirea a 300 GB trafic de date apare doar in cazul abonamentelor?
Daca da, care ar fi ratiunea?
09-10-2026 08:53 AM - editat 09-10-2026 08:54 AM
Salutare!
Ai dreptate, la Yoxo nu exista o limitare de viteza in acest moment. Vei fi surprins și de vitezele obținute în cadrul abonamentului 5G nelimitat.
la 09-10-2026 09:33 AM
Salutare!
La momentul acesta, da, yoxo este o alegere mult mai bună din mai multe puncte de vede:
- trafic nelimitat la internet la unele opțiuni;
- preț foarte bun;
- flexibilitate;
- lipsa unei contract / perioadă contractuală;
- lipsa stresului.
Baftă multă!
la 09-10-2026 09:48 AM
@mihaibv88: Îți recomand să întrebi pe Orange prin intermediul aplicației Yoxo despre eventuale neclarități. ”AI-ul” nu te va ajuta , ba mai mult te va încurca, dovadă inclusiv întrebarea ta de acum.
Dovadă de inteligență marca AI? Întrebă AI-ul dacă să mergi cu mașina la spălătoria situată la 50 de metri... și-ți va recomanda să mergi pe jos. ....adică să te speli pe tine... nu mașina 🙂
Îți doresc o zi fără AI.
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor