anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

limita trafic date mobile yoxo vs abonament prelungit

mihaibv88
Junior entuziast

Salut!

In oferta de prelungire abonament pe care am primit-o recent de la Orange se mentioneaza explicit faptul ca

La depasirea pragului de 300 GB viteza de acces va fi de pana la 2 Mbps download si 512 kbps pentru upload

Am pus AI-ul sa citeasca tona de termeni si conditii ale Yoxo (https://www.yoxo.ro/termeni-si-conditii/) contractul precum si brosura de tarife si servicii si nu a gasit absolut nimic vizavi vreo potentiala limitare.

mihaibv88_0-1791524961559.png

Asadar, este corecta concluzia mea ca limitarea vitezei la depasirea a 300 GB trafic de date apare doar in cazul abonamentelor?

Daca da, care ar fi ratiunea?

3 Răspunsuri 3

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Ai dreptate, la Yoxo nu exista o limitare de viteza in acest moment. Vei fi surprins și de vitezele obținute în cadrul abonamentului 5G nelimitat.

Vio73
#StarMember

Salutare!

La momentul acesta, da, yoxo este o alegere mult mai bună din mai multe puncte de vede:

- trafic nelimitat la internet la unele opțiuni;

- preț foarte bun;

- flexibilitate;

- lipsa unei contract / perioadă contractuală;

- lipsa stresului.

Baftă multă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

FLo1
#StarMember

@mihaibv88: Îți recomand să întrebi pe Orange prin intermediul aplicației Yoxo despre eventuale neclarități. ”AI-ul” nu te va ajuta , ba mai mult te va încurca, dovadă inclusiv întrebarea ta de acum. 

Dovadă de inteligență marca AI? Întrebă AI-ul dacă să mergi cu mașina la spălătoria situată la 50 de metri... și-ți va recomanda să mergi pe jos. ....adică să te speli pe tine... nu mașina 🙂 

Îți doresc o zi fără AI. 

☺Aprecierea oricărui răspuns ajută o Comunitate și unește pasiuni! ☺