anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Mi s-au promis 30GB bonus la portare la abonament

Teodora_Rusu
Începător
M-am portat cu o cartela la abonament cu opțiunea fun 8 mi s-au promis 15GB de net nat. Plus 30GB bonus, bonusul nu l-am văzut nici în ziua de azi după aproape o lună de la portare
4 Răspunsuri 4

svetalex
Senior certificat
Salut! Ai primit pe email oferta pe care ai menționat-o? Poate opțiunea se activează după un anumit timp specificat. Ce beneficii ai în acest moment? Poate ar fi bine să trimiți un email din secțiunea Contact (https://www.orange.ro/contact/) să fie verificat exact numărul tău de telefon. În comunitate nu putem verifica punctual situația

Vio73
#StarMember
Bună@Teodora, Depinde ce scrie în contractul semnat sau trimis pe email, pentru că vorbele, din păcate, nu prea au vreo relevanță. Dacă ai în contract așa ceva, e în regulă. Poți verifica și în My Orange, secțiunea ,,Setari cont"- Documentele mele, de pe laptop/desktop si să vezi ce scrie acolo. Dacă nu, apel la 300 sau My Orange, secțiunea Contact, Chat Djingo și vezi ce rezolvi. Succes!

Razvan
#StarMember
Agentul fie îți dublează cantitatea de net la portare, fie îți acordă bonusul. În cazul tău, cred că doar ți-a dublat cantitatea de net și nu ți-a acordat acei 30 Gb. Punctual, poți solicita rezilierea contractului, pentru o ofertă care nu s-a concretizat.

Adrian_Calin94
Junior entuziast
Buna Teodora, In oferta actuală de portare traficul de internet se dublează pentru contractele incheiate pe perioada de 24 luni. Standard abonamentul Fun 8 ofera 15 GB, prin oferta de portare primești dublu, nu primești 15 cei inclusi in abonament plus 30 GB suplimentari. Pe prima pagina a contractului ai mențiunea aceasta O seara plăcută.