Bună! Am observat faptul că fratele meu are facturi foarte mari la abonamentul orange. Drept urmare i-am creat un cont orange și am constatat că alături de abonamentul lui mai sunt alte 3 numere, de care el habar nu avea. Unul dintre cele 3 abonamente expira in prima parte al anului 2022, in timp ce celelalte 2 expira abia in 2023.
Mi-a povestit ca o persoana a mers cu el intr-un magazin orange si tind sa cred ca e posibil ca persoana respectiva sa fi profitat de starea lui mintala. Are pus un anumit diagnostic de catre un medic psihiatru.
Doresc sa stiu in ce masura ar putea sa rezilieze aceste abonamente in contextul in care el nu foloseste aceste abonamente.
Mentionez ca fratele meu nu are nici un fel de hartie de la orange (contrat) pe care sa apara vreunul dintre numerele respective.
Aparent ar fi ramas la persoana care a profitat de el.
O alta intrebare ar fi urmatoarea:
Este posibil ca cei de la orange sa dea unui client orange cartele orange si mai apoi sa factureze aceste cartele / numere?
Intreb asta deoarece fratele meu are o cartela sigilata, primita de la orange gratuit si nu a stiut sa imi dea alte detalii referitor la motivele pentru care a primit-o.
Multumesc anticipat pentru orice raspuns.