anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Desfasurator convorbiri mesaj catre 3838

Nico6
Explorator

Bună ziua! Va rog, ma puteți ajuta?

Pe desfășurătorul convorbirilor îmi apare ca am trimis mesaj către un număr scurt , în speță 3838, iar când am cautat numărul pe internet apare intr-o lista in serviciile de marketing Digi. Nu vad legătură, eu sunt titularul abonamentului orange și nu am solicitat nici un serviciu de marketing nimănui. Lucrează Orange împreună cu Digi și aloca servicii fără știrea noastră?

Va mulțumesc!

1 Soluţie acceptată‚

Salut,

Numarul 0374741364 apartine colegilor nostri din departamentul de Reclamatii, care se ocupa de rezolvarea sesizarilor. In ceea ce priveste numarul scurt 3838, acesta apartine operatorului partener SMS Highway, care te poate ajuta cu detalii suplimentare daca apelezi numarul de contact 0742089882; prin Orange se face doar taxarea pentru serviciile oferite de acest operator partener.

Vizualizare soluţie în postul original

48 Răspunsuri 48

Salut,

Numarul 0374741364 apartine colegilor nostri din departamentul de Reclamatii, care se ocupa de rezolvarea sesizarilor. In ceea ce priveste numarul scurt 3838, acesta apartine operatorului partener SMS Highway, care te poate ajuta cu detalii suplimentare daca apelezi numarul de contact 0742089882; prin Orange se face doar taxarea pentru serviciile oferite de acest operator partener.

Bună ziua!

Mulțumesc!

Tocmai am tastat pe internet și în lista firmelor SMS Highway îmi apare cu un alt număr. Mie mi se pare normal ca pentru răspunsul la sesizări sa fiu contactata și sa mi se ofere de furnizorul cu care eu am încheiat contract ( nu sa sun eu la diverși parteneri Orange cu care nu am nici o treaba).

Mulțumesc!

DanielaH
Moderator

@Nico6, ne poți trimite, te rog, numărul de telefon pe care ai fost apelată în mesaj privat?

După data de 23 august ai mai primit vreun apel de la numărul 0374741364? Dacă da, spune-ne în ce dată li la ce oră. Mulțumim.