anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Abonament smart

David223
Începător
  • Buna ziua...am făcut o rată la un telefon la Orange și acum sunt plecat din țară întrebarea e: pot închide abonamentul smart de 5,5€ și sa trec pe YOXO? Eu am mai multa nevoie de internet, deoarece nu din mai nicăieri 
  • Când am luat telefonul m-au întrebat dacă doresc și abonament, deci cred că e opțional sa iau abonament la Orange.
1 Soluţie acceptată‚

MihaiC99
Campion

Salut,

Abonamentul Orange  nu poate fi migrat pe Yoxo deoarece nu îndeplinești condițiile:

1 pentru a migra trebuie sa fii in afara perioadei contractuale sau in ultima luna de contract

Nu ai facturi neachitate și sunt achitate ratele tale de la Orange (dacă ai) 

https://www.yoxo.ro/help/cum-pot-sa-trec-un-numar-orange-pe-yoxo/ 

Chiar dacă ți-au zis că abonamentul e opțional, în general, Orange oferă telefoane în rate doar cu un abonament activ. Asta înseamnă că acel abonament Smart de 5,5€ probabil e condiționat de achiziția telefonului (va trebui sa verifici acest lucru).

Abonamentul poate fi închis, însă în acest caz va trebui să achiți integral ratele rămase pentru telefon, precum și eventualele reduceri de care ai beneficiat la momentul achiziției.

Dacă ai nevoie de mai mult internet, o soluții ar fi:

• să activezi o extraopțiune de internet suplimentar (daca sunt disponibile).
  • sau să folosești un SIM local din țara în care te afli, pentru a avea acces mai ieftin la internet.

Vizualizare soluţie în postul original

5 Răspunsuri 5

Vio73
#StarMember

Salutare!

Dacă nu mai ai perioadă contractuală sau dacă reziliezi ( dacă încă mai ai) și să plătești ratele și eventualele reduceri. Apoi poți trece la Yoxo!

Adică ai rată fără abonament sau cum? Nu ai luat telefonul în rate cu reprelungirea abonamentului?

Deci eu am mers la Orange sa iau un telefon in rate, neavând atunci suma necesară pentru telefon, fiindcă telefonul vechi mi se stricase și aveam nevoie urgent de unul nou. Am mers la Orange, am cerut un telefon in rate și am platit vreo 150 lei pe loc și m-a întrebat dacă doresc abonament smart 5,5 € și am zis că da. Acum eu fiind la muncă în Germania, nu pot folosi, deoarece în roaming plătesc foarte mult.

Cât rămâi în Germania, utilizează un număr local și va fi mai bine. Cu numărul de Orange clarifici la revenirea în țară. 

MihaiC99
Campion

Salut,

Abonamentul Orange  nu poate fi migrat pe Yoxo deoarece nu îndeplinești condițiile:

1 pentru a migra trebuie sa fii in afara perioadei contractuale sau in ultima luna de contract

Nu ai facturi neachitate și sunt achitate ratele tale de la Orange (dacă ai) 

https://www.yoxo.ro/help/cum-pot-sa-trec-un-numar-orange-pe-yoxo/ 

Chiar dacă ți-au zis că abonamentul e opțional, în general, Orange oferă telefoane în rate doar cu un abonament activ. Asta înseamnă că acel abonament Smart de 5,5€ probabil e condiționat de achiziția telefonului (va trebui sa verifici acest lucru).

Abonamentul poate fi închis, însă în acest caz va trebui să achiți integral ratele rămase pentru telefon, precum și eventualele reduceri de care ai beneficiat la momentul achiziției.

Dacă ai nevoie de mai mult internet, o soluții ar fi:

• să activezi o extraopțiune de internet suplimentar (daca sunt disponibile).
  • sau să folosești un SIM local din țara în care te afli, pentru a avea acces mai ieftin la internet.

delfinas
#StarMember

Ce vrei sa spui prin "deoarece nu din mai nicăieri "?

Abonamentul, atunci cand iei un telefon in rate, nu e optional, ci obligatoriu. Ai fost intrebat daca vrei acel tip de abonament sau altul, atat. Oricum, ai primit o oferta f generoasa, abonament cu pret redus. Cand ai luat acest telefon?

Avand in vedere ca abonamentul e la un pret redus si resursele in roaming sunt reduse proportional. In plus, roamingul e pt deplasari temporare, scurte in strainatate, nu pt perioade lungi. Chiar si pe Yoxo e aceeasi situatie. Daca stai mai mult in Germania decat in tara, iti trebuie numar de acolo si acces la un wifi.

Daca vrei sa inchizi abonamentul si esti inca in perioada contractuala, vei fi nevoit sa platesti tot pretul telefonului si reducerile primite.