anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Desfasurator convorbiri mesaj catre 3838

Nico6
Explorator

Bună ziua! Va rog, ma puteți ajuta?

Pe desfășurătorul convorbirilor îmi apare ca am trimis mesaj către un număr scurt , în speță 3838, iar când am cautat numărul pe internet apare intr-o lista in serviciile de marketing Digi. Nu vad legătură, eu sunt titularul abonamentului orange și nu am solicitat nici un serviciu de marketing nimănui. Lucrează Orange împreună cu Digi și aloca servicii fără știrea noastră?

Va mulțumesc!

1 Soluţie acceptată‚

Salut,

Numarul 0374741364 apartine colegilor nostri din departamentul de Reclamatii, care se ocupa de rezolvarea sesizarilor. In ceea ce priveste numarul scurt 3838, acesta apartine operatorului partener SMS Highway, care te poate ajuta cu detalii suplimentare daca apelezi numarul de contact 0742089882; prin Orange se face doar taxarea pentru serviciile oferite de acest operator partener.

Vizualizare soluţie în postul original

48 Răspunsuri 48

Vio73
#StarMember & October Problem Solver

Salutare!

Și eu am pățit acum vreo 3 săptămâni să primesc un SMS că sunt abonat la nu știu ce serviciu. Am dat SMS ,,stop wow" înapoi și am fost dezabonat. Dar nu am primit mesaj de confirmare și am sunat la Serviciul Clienți care mi-a confirmat că m-am dezabonat.

Baftă!

Dar eu nu am primit SMS de abonare, se vede clar în poza- este ca și cum eu am trimis SMS în alta retea( desfasuratorul lor nu arata ce primești tu, arata doar ce inițiezi tu). Deci nu e același lucru

Mulțumesc!

delfinas
#StarMember

Telefonul tau mai incape pe mana unui copil din cand in cand?

Niciodată!

Mulțumesc!

Joci anumite jocuri, care au reclame la alte jocuri?

Nu joc nici un joc și cred ca cel mai corect ar fi fost ca furnizorul de servicii sa răspundă sesizării pe care am făcut o . Mulțumesc!

Nico6
Explorator

Bună ziua!

Ma poate ajuta cineva?

Am fost contactata de numărul 0374741364 pretinzând ca ma abordează în legătură cu o sesizare de a mea către Orange voce nerezolvata încă la mai bine de o luna. Deși inițial- când am făcut sesizarea- mi s a spus ca se va înainta către un departament care îmi va oferi acces la informații mai sensibile, când am fost contactata de numărul mai sus menționat mi s a indicat sa sun eu la numărul 0742089882 pentru a afla ce ma interesează de pe desfasuratorul abonamentului meu. Știți cumva , va rog, aceste numere oferă răspunsuri la sesizări? Și dacă  da, eu având sesizarea făcută de ce nu am fost contactata direct sa mi se dea răspunsul și ma tot pun pe mine sa sun la x- numere?

Mulțumesc!

Nico, ne poți spune, te rog, la ce se referă sesizarea ta?

Da, am un post anterior. E vorba de un mesaj la un număr scurt care 3838 care apare in desfasuratorul meu ca l am trimis, însă în telefon nu este pentru ca nu am trimis nici un mesaj.

Mulțumesc!

Mulțumesc pentru răspuns. În cazul acesta vom uni cele două topicuri pentru păstrarea continuității.

Ok, poate aflu și un răspuns ca pana la urma de aceea postam.

Mulțumesc!

O să ne interesăm la colegi despre aceste numere și revenim.

Mulțumesc!

Îmi cer scuze, am uitat sa atașez

1000005054.jpg