la 30-05-2025 05:32 PM
Buna ziua! Am 1 an si 6 luni in retea si vreau sa-mi consum punctele si sa-mi prelungesc actualul abonament FUN 11 redus la 5,5 Euro. Problema este ca pe site imi baga la prelungire acelasi abon la 11 euro, nu mi se pare corect, pare ca ofertele sunt doar pt clientii noi. Stiti cum se poate negocia cu ei?
31-05-2025 01:31 AM - editat 31-05-2025 01:36 AM
Pe pagina cu ofertele de abonament scrie: "Oferta cu discount 15% se aplică abonamentelor fără telefon Fun Plus, Smart şi Smart Plus pentru prelungirea unui contract pentru 24 de luni, exclusiv online. Reducerea se aplică pe toată perioada contractuală numai pentru clientii eligibili iar disponibilitatea ofertei si eligibilitatea clientului se pot verifica in contul de client de pe ." Deci trebuie sa fii in afara perioadei contractuale, asa ca trebuie sa mai astepti 6 luni si ori vrei reducere la pretul abonamentului, ori alegi sa cumperi un telefon. Nu se poate si una si alta.
30-05-2025 06:10 PM - editat 30-05-2025 06:14 PM
Salutare!
Dacă vrei să păstrezi abonamentul actual, aștepți până la 2 ani și ceri atunci o ofertă de fidelitate. Dacă nu o primești, treci pe prepay sau yoxo o lună și apoi revii pe același abonament. Din păcate, punctele nu le poți folosi pentru achiziția unui telefon cu acest abonament, dar poți să le folosești pentru achiziția de accesorii, etc.
Altfel, e foarte greu!
30-05-2025 11:32 PM - editat 30-05-2025 11:38 PM
Din păcate când se fac prelungiri cu achiziție de telefon, nu prea poți obține un abonament cu reducere semnificativă. Eu am pe cont 2 abonamente și am obținut la prelungire 2 Euro reducere din oferta family. Am profitat acum fiind în ultima luna de perioada contractuala și am luat și telefon aflat la reducere.
Ofertele mai bune, cu reducere 50% sunt din păcate pentru portari sau trecere de la cartela la abonament.
31-05-2025 01:31 AM - editat 31-05-2025 01:36 AM
Pe pagina cu ofertele de abonament scrie: "Oferta cu discount 15% se aplică abonamentelor fără telefon Fun Plus, Smart şi Smart Plus pentru prelungirea unui contract pentru 24 de luni, exclusiv online. Reducerea se aplică pe toată perioada contractuală numai pentru clientii eligibili iar disponibilitatea ofertei si eligibilitatea clientului se pot verifica in contul de client de pe ." Deci trebuie sa fii in afara perioadei contractuale, asa ca trebuie sa mai astepti 6 luni si ori vrei reducere la pretul abonamentului, ori alegi sa cumperi un telefon. Nu se poate si una si alta.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor