anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cand se va putea realiza o portare sa incheia un abonament pe site?

ANAMARIA72
Junior

Buna ziua,

Stie cineva de ce suntem in 2023 si Orange Romania nu a auzit de digitalizare?
Am incercat pe site sa imi fac un abonament nou sau sa ma portez din reteata existenta, dar nu am reusit. Cica trebuie sa merg in magazin sau sa fiu sunat. La digi se poate acest lucru. Acum 3 luni i-am incheiat mamei mele un abonament online, direct de pe site, portare mai exact. Am introdus datele sim-ului, am incheiat contractul semnand digital si mi-a venit direct acasa. Am vazut ca se poate si face un abonament nou tot asa, nu sa te mai duci prin magazine sa le vezi fetele alora sictiriti. Stie cineva cand va evolua si ORANGE? Tot asa mi-am deschis si contul bancar, de pe canapea cu cafeaua in mana nu mai zic de credite, etc. Un amarat de abonamnet, si pentru ala trebuie sa fii sunat sau sa mergi prin magazine, sa stai la coada, etc. Vreau sa stiu daca exista in plan sa se digitalizeze tot procesul in urmatoarele luni, daca nu, sa imi fac unul la digi, ca ei vad ca sunt cu cateva clase peste.

Multumesc!

4 Răspunsuri 4

FLo1
#StarMember

@ANAMARIA72: Bun venit în Comunitate. Dorești digital? Dorești online? Totul din câteva click-uri? Îți recomand să încerci YOXO, un produs marca Orange. Portare 100% online. Succes.

Ofertele de pe YOXO sunt o gluma proasta. 

Gluma sau nu, momentan e singura varianta (sper ca e doar un preambul care, la momentul in care va fi functional cum doresc clientii, va fi transbordat si catre abonamentele traditionale).

Pololică
#StarMember

Legat de Digi: desi deschiderea abonamentelor se poate face digital (online) cu expedierea cartelelor SIM si a telefoanelor, o sa te cam lovesti de niste neajunsuri:

  • predarea echipamentelor doar in magazine (n-am inteles de ce, dar la Orange se trimit prin curier [vorbesc din experienta proprie])
  • nu poti achizitiona o cartela (prepaid) online. Doar reincarcare online cu credit (si optiune din meniul telefonului)*
  • reincarcarea cartelei (prepaid) se face DOAR cu numerar la caserie (deci, pe langa faptul ca nu o poti achizitiona online, nici macar nu o poti plati, initial, cu cardul).

*am facut doar o reincarcare si nu am creat cont cartelei, deci nu stiu ce meniu exista (daca exista ceva).