anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Anulare oferta telefonica

adi1
Începător
Buna ziua! Azi 06.07.2022 am fost sunat telefonic si mi s-a facut o oferta pentru telefonie mobila, iar cand am primit documentele pe e-mail nu corespundeau cu ce am vorbit telefonic. Precizez ca in aplicatie deja mi-au fost modificate abonamentele. Cum pot anula oferta? (inainte am fost client Telekom si am avut abonament fara perioada contractuala). Multumesc!
1 Soluţie acceptată‚

Vio73
#StarMember
Salutare! Suni la Serviciul clienți ( 300) și ceri să fii recontactat de la Ofertări pentru că nu ai primit ceea ce ai cerut. Poți să dai și refuzare pe email. Știu că la email ai două opțiuni ( accept și refuz), prin intermediul a două butoane portocalii. Cel puțin așa a fost la mine. Dar repet, este bine să suni și să spui că refuzi, pentru că ai acest drept legal în 14 zile. Succes!
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Vizualizare soluţie în postul original

2 Răspunsuri 2

Vio73
#StarMember
Salutare! Suni la Serviciul clienți ( 300) și ceri să fii recontactat de la Ofertări pentru că nu ai primit ceea ce ai cerut. Poți să dai și refuzare pe email. Știu că la email ai două opțiuni ( accept și refuz), prin intermediul a două butoane portocalii. Cel puțin așa a fost la mine. Dar repet, este bine să suni și să spui că refuzi, pentru că ai acest drept legal în 14 zile. Succes!
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Jay
Campion certificat
Salut! În afara de variantele menționate, ai posibilitatea de a refuza oferta și din contul de client, de la setări cont - documentele mele.. https://www.orange.ro/myaccount/info-cont/personal-data/online-documents