anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Activare bonus vechime

Ryoo943
Începător

Cum activez, am cautat/urmat ghidurile, discutiile de aici mai vechi, nu-mi apare nimic de activare acel bonus, nici in cronos la facturi. Am primit astazi sms, de 5 ani si astazi am aflat de acel bonus. Va rog mai detaliat cum il pot activa daca nu exista optiune de activare/ activat nu este. Multumesc.

1 Soluţie acceptată‚

delfinas
#StarMember

Ryoo, bun venit in Comunitate!!!

"Bonusul se alocă pentru abonamentele de voce. Când împlinești cel puțin 1 an în rețea, activează acest bonus fie din contul My Orange, fie prin SMS la 321 cu textul DA. Odată activat, îl vei primi lunar automat. De exemplu, dacă ai 8 ani în rețeaua Orange, te vei bucura de un bonus lunar de 4 GB." 

DETALII: https://www.orange.ro/orange-thank-you/?srsltid=AfmBOooueecW8CeBnEPE8fbFYp3GqDEJH3lqAScm73OzEsEi_RkF...

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Vizualizare soluţie în postul original

4 Răspunsuri 4

delfinas
#StarMember

Ryoo, bun venit in Comunitate!!!

"Bonusul se alocă pentru abonamentele de voce. Când împlinești cel puțin 1 an în rețea, activează acest bonus fie din contul My Orange, fie prin SMS la 321 cu textul DA. Odată activat, îl vei primi lunar automat. De exemplu, dacă ai 8 ani în rețeaua Orange, te vei bucura de un bonus lunar de 4 GB." 

DETALII: https://www.orange.ro/orange-thank-you/?srsltid=AfmBOooueecW8CeBnEPE8fbFYp3GqDEJH3lqAScm73OzEsEi_RkF...

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Vio73
#StarMember

Salutare!

Ai aici un topic în care ți se explică foarte clar ce și cum.

Baftă multă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Ryoo943
Începător

Prin sms la 321 am rezolvat. Multumesc.

Cu placere!!! Sa te bucuri de bonus!