anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Și vouă vă dispar opțiunile cadou câștigate la Bonus Pocus?

alterego
Cunoscător

Bună dimineața,

de câteva luni bune Orange se joacă alba-neagra cu opțiunile cadou câștigate la  Bonus Pocus: ori nu se activează, ori nu se alocă toate resursele ori dispar în neant înainte de a putea fi activate.

Aveam o opțiune cadou care putea fi activată până în 11 mai 2025, am intrat azi să o activez azi 10 mai 2025 și nu e de găsit.

O dată cu ea a dispărut și o opțiune identică care avea ca termen de activare luna iunie.

Nu vrea nimic, doar mă descarc emoțional...

11 Răspunsuri 11

DanielaH
Moderator

@alterego, îmi pare rău 😞

Vom verifica luni cu colegii să vedem dacă au mai fost identificate astfel de erori cu opțiunile de la Bonus Pocus.

@DanielaH luni e deja 12 mai 2025... pa, pa opțiune

RafaHelper
#StarMember

Salut @alterego

Daca ai un mail sau o captura de ecran care sa ateste cele spuse de tine poți cere o activare manuala pentru aceste opțiuni folosind opțiunea de chat din aplicație. Poți folosi chat-ul din aplicația mobilă
My Orange, secțiunea: Altele > Contact și feedback > Scrie-ne.

@RafaHelper sigur, presupun anticipat că Orange o să mă cotonogească și-mi umplu hardul cu capturi de ecran de la tot ce mișcă prin contul Orange...

@alterego nu prea înțeleg la ce faci referire. Credeam ca vrei ajutor pentru a rezolva problema.

Dacă opțiunea nu îi mai apare la ce vrei să facă captură de ecran ? 😄

@Shadow1 după cum am menționat si anterior "Daca ai un mail sau o captura de ecran care sa ateste cele spuse de tine poți cere o activare manuala pentru aceste opțiuni folosind opțiunea de chat din aplicație."

Daca nu are nu face si nu trimite, nu e logic?

În cazul ăsta nu e necesară captură de ecran. Pt ca opțiunea e gratuită 12 luni, ei dacă verifică contul vor vedea ca opțiunea a fost reînnoită de 11 ori deși trebuiau să fie 12 reînnoiri .

DanielaH
Moderator

Salut tuturor!

În acest moment există, într-adevăr, niște erori la activarea opțiunii de 6 euro 28 de zile/ 12 luni. Situația este cunoscută și este în atenția colegilor noștri de la departamentul tehnic. 

Mulțumim pentru înțelegere.

@DanielaH opțiune care trebuia să se reactiveze azi, 16 mai 2025, apare în cont că se reactivează pe 28 mai 2025... numai zic, așa ca fapt divers... 

alterego
Cunoscător

Alta pățanie, activez o opțiune ca să nu se piardă... îmi spune apoi că opțiunea a fost modificată și atât... nimic mai mult... până acum 2 opțiuni anulate de Orange datorită unui mecanism intern pe care nici ei nu cred că-l înțeleg.

N-am făcut capturi de ecran ca să dovedesc că le-am avut și nu mai sunt... și nu s-au activat...