anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Opțiune 6€ cadou valabilă 1 an

Ss0110
Junior

Bună ziua! Am activat la sfârșitul lunii octombrie opțiunea câștigată în aplicația Orange (Bonus Pocus). În prima lună am folosit internet fără să verific disponibilitatea, urmând ca din luna decembrie să nu mai am deloc după câteva zile de la reactivare.

În detaliile beneficiilor opțiunii este un "*" după net nelimitat, iar în ultimul punct din regulamentul campaniei (e) este menționat "după activare". Dacă opțiunea se reactivează lunar automat pe perioada celor 12 luni, nu beneficiez de internet nelimitat? Aparent ar fi doar acei 6GB pe lună.

Am observat și că în joc a apărut ca și cadou "Net nelimitat valabil 1 an". În trecut era un bonus de GB lunar ca și la opțiunea de 6€ ce putea fi cumpărată sau activată.

Am atașat mai jos două capturi de ecran, nu am găsit regulamentul campaniei din luna octombrie. Mulțumesc! 

4 Răspunsuri 4

MihaiC99
Campion

Salut!

La resurse cum îți apar disponibile?

Poți face o sesizare prin chatul din aplicația my Orange. Au mai fost probleme de genul și în trecut. Faci o sesizare și ceri un număr aferent sesizării, apoi mai pui cate o întrebare la 2-3 zile daca problema nu e rezolvată ( pentru escaladare).

Mulțumesc pentru răspuns. Am făcut o sesizare luni, care a dispărut din chat între timp. Mi s-a comunicat că primesc 6GB lunar, și ar fi nevoie să reactivez opțiune pentru nelimitat.

Am intrat mai mult de un an în fiecare zi în joc, special pentru a câștiga opțiunea, dar se pare că nu e măcar același beneficiu în legătură cu internetul.. 

Deschide o alta sesizare și cere un număr de aceasta data. Opțiunea de 6 euro (1 an) are inclus bonusul de net nelimitat. Solicita trimiterea sesizării tale către departamentul tehnic. In regulament este clar specificat că opțiunea are net nelimitat inclus. Ei sunt singurii care pot dezactiva/reactiva oferta.

Regulamentul vechi îl găsești aici.

Am remarcat încă o postare foarte asemănătoare pe aici, din luna aprilie. Rămâne de văzut ce și cum, mulțumesc oricum!