Întrebare fară răspuns

Aplicatia i'Velo

Bicicleta este mijlocul tău de transport preferat? Orange oferă o posibilitate rapidă de a închiria biciclete, prin intermediul aplicației i'Velo.

Dacă ai un abonament persoană fizică la Orange, te poți autentifica în aplicația i’Velo folosind numărul de telefon. Astfel, vei putea închiria biciclete și trotinete 24 de ore din 24, 365 de zile pe an.
Prin această metodă de autentificare se reduce timpul de așteptare prin eliminarea necesității scanării buletinului și a validării identității de către operatorii i’Velo.
Rețeaua i’Velo este prezentă pentru moment în orașele Alba Iulia, Brașov, București, Constanța, Iași, Oradea și Sibiu.
Mai multe detalii găsiți aici: https://www.orange.ro/servicii/ivelo/
Ce părere aveți despre această aplicație? O veți utiliza? :)

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Super tare aplicația, deși personal nu știu să merg pe bicicletă :). Am primit și eu acum câteva minute notificare din App Center.
Recunosc că sunt destul de reticientă în a încărca telefonul cu aplicații inutile. Înțeleg că această aplicație include cam toate posibilitățile de a închiria biciclete/trotinete

@And04, mulțumim pentru postare!
Am publicat săptămâna trecută această știre și aici https://comunitate.orange.ro/questions/2358372-orange-bicicleta-love.

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

Destul de interesantă aplicația respectivă, dar văd că deocamdată ai posibilitatea să folosești bicicletele doar în câteva orașe. Chiar dacă la mine în oraș nu este, eu am propria bicicletă, pe care o folosesc pe la țară, la plimbări ocazionale, pentru recreere. Mulțumim!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!